Renault Familiebiler

Med en familiebil fra Renault får du en rummelig og sikker bil, hvor der er plads til hele familien. Her er en oversigt over Renault familiebilerne, hvor det er alt fra den mindre Renault CLIO stationcar til den rummelige Renault ESPACE.

Besøg din nærmeste Pedersen & Nielsen Renault-forhandler i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Grenaa.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Renault CLIO
Sport Tourer


Fra kun 136.900 kr.

Renault MEGANE Sport Tourer


Fra kun 209.900 kr.

Renault KADJAR


Fra kun 292.900 kr.

Renault SCENIC


Fra kun 246.900 kr.

Renault
GRAND SCENIC


Fra kun 302.900 kr.

Renault ESPACE


Fra kun 481.900 kr.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Book prøvetur
Kontakt

Med en Renault familiebil fra Renault er du sikker på god komfort og plads samt en høj sikkerhed

De 3 vigtigste krav en familiebil skal opfylde er komfort, god plads og høj sikkerhed. Komfort og god plads går hånd i hånd. En større bil giver mulighed for flere siddepladser, så der er plads til alle i familien. Jo større bilen er jo større kan bagagerummet være, og der skal væres plads til hele familiens udstyr til en turen.

Hos Renault er sikkerheden i fokus. Med en familiebil skal sikkerheden være meget høj, da der køres med mange passagerer, og så er bilen også tungere med flere personer og mere bagage end andre mindre biler. De nye familiebiler fra Renault kommer med de nyeste sikkerhedssystemer og udstyret med gode airbags. Du kan eksempelvis få sikkerhedssystemer som Aktiv nødbremsesystem, Advarsel om kørebaneafvigelse, Trafikskiltindikator, Automatisk nedblænding af bakspejl, Parkeringssensor og meget mere.


Familiebilen fra Renault gør det nemt at have plads til hele familien. Se vores udvalg af Familiebiler fra Renault hos Pedersen & Nielsen.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.