Renault Familiebiler

Med en familiebil fra Renault får du en rummelig og sikker bil, hvor der er plads til hele familien. Her er en oversigt over Renault familiebilerne, hvor det er alt fra den mindre Renault Megane stationcar til den rummelige Renault Kadjar.

Besøg din nærmeste Pedersen & Nielsen Renault-forhandler i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Grenaa.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Renault KADJAR

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: Der kan ikke foretages binding under kørsel af en reference, der er null
  ved CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
  ved System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute1[T0,TRet](CallSite site, T0 arg0)
  ved CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
  ved ASP._Page_app_plugins_biltorvet_web_umbraco_grideditors_button_views_grideditor_renderer_cshtml.Execute() i D:\Websites\CarLean_PedersenOgNielsen\app_plugins\biltorvet.web.umbraco.grideditors.button\views\grideditor.renderer.cshtml:linje 10
  ved System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  ved System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  ved System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  ved System.Web.Mvc.RazorView.RenderView(ViewContext viewContext, TextWriter writer, Object instance)
  ved System.Web.Mvc.BuildManagerCompiledView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  ved Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  ved System.Web.Mvc.HtmlHelper.RenderPartialInternal(String partialViewName, ViewDataDictionary viewData, Object model, TextWriter writer, ViewEngineCollection viewEngineCollection)
  ved System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  ved System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model)
  ved ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() i D:\Websites\CarLean_PedersenOgNielsen\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:linje 20

Renault MEGANE Sport Tourer

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Med en Renault familiebil fra Renault er du sikker på god komfort og plads samt en høj sikkerhed

De 3 vigtigste krav en familiebil skal opfylde er komfort, god plads og høj sikkerhed. Komfort og god plads går hånd i hånd. En større bil giver mulighed for flere siddepladser, så der er plads til alle i familien. Jo større bilen er jo større kan bagagerummet være, og der skal væres plads til hele familiens udstyr til en turen.

Hos Renault er sikkerheden i fokus. Med en familiebil skal sikkerheden være meget høj, da der køres med mange passagerer, og så er bilen også tungere med flere personer og mere bagage end andre mindre biler. De nye familiebiler fra Renault kommer med de nyeste sikkerhedssystemer og udstyret med gode airbags. Du kan eksempelvis få sikkerhedssystemer som Aktiv nødbremsesystem, Advarsel om kørebaneafvigelse, Trafikskiltindikator, Automatisk nedblænding af bakspejl, Parkeringssensor og meget mere.


Familiebilen fra Renault gør det nemt at have plads til hele familien. Se vores udvalg af Familiebiler fra Renault hos Pedersen & Nielsen.