Renault E-TECH - Renaults innovative hybridmotorer

Renault har stor erfaring med el med deres Renault Zoe, og bygger nu videre med deres viden og tilbyder E-TECH hybrid og plug-in hybrid. E-TECH drager en tæt knytning til deres Formel 1 hold, hvor de allerede har kørt med hybridmotorer i flere år.

Renault E-TECH et kompromisløst tilbud

Renault var pionerer indenfor elbiler, har de nu udviklet den innovative og eksklusive E-TECH-teknologi. Teknologien er beskyttet af 150 patenter, og har givet Renault mulighed for at udvikle to typer hybride motorer indtil videre:

  • E-TECH Hybrid: En hybrid hvor din elektriske og traditionelle brændstof motor fungerer i sammenspil for optimal ydelse. En motor der uden kabel-tilslutning som lader under kørslen.
  • E-TECH Plug-in Hybrid: Renaults genopladelig hybrid som nemt kan oplades derhjemme via et ladestik.

Renault E-TECH giver dig:

  • Maksimal el-kørsel
  • Maksimal køreglæde
  • Den enestående alsidighed ved vores flagskibs modeller, som starter med den nye Renault CLIO.
  • Derudover, vil du også kunne opleve vores Plug-in genopladelige teknologi på den nye CAPTUR i og MEGANE.


Renault E-TECH Hybrid

Den nye Renault CLIO E-TECH er en kombination af elektrisk hybridteknologi og den alsidighed du kender fra den nye CLIO.

Du kan køre op til 80% på elektricitet - Takket være E-TECH teknologien, kan du køre elektrisk helt op til 80% af tiden i byen og være sikker på at have 100% elektrisk acceleration - hvor du ellers normalt har øget brændstofforbrug og forurening.

Du får op til 40% reducering i brændstofforbrug - E-TECH hybrid motorerne kan hjælpe dig med at reducere dit forbrug af brændstof med helt op til 40%. Dette betyder at du oftest kan spare rigtig mange penge, specielt ved bykørsel i forhold til en traditionel brændstofmotor.

Hidtil uset reaktionsevne - Takket være E-TECH teknologien og Renaults mange års forskning i motorsport og sammenspil mellem benzin og elektrisk kørsel, vil du have øjeblikkelig responstid ved start og uovertruffen acceleration i dette biltype segment.

Renault Clio E-TECH Hybrid kommer senere i 2020


E-TECH Plug-in Hybrid: Renaults genopladelig hybrid

Den nye Renault CAPTUR og Renault MEGANE kommer snart i en E-TECH Plug-in Hybrid variant, og bygger videre på de meget populære Renault CAPTUR og MEGANE modeller, hvor de nu kommer med en genopladelig hybrid motor, som du kan oplade derhjemme. Du får en rækkevide på over 65 km på rent elektrisk kørsel*. E-TECH Plug-in Hybrid modellerne kombinerer en benzinmotor med to elektriske motorer og en innovativ gearkasse.

Renault Captur og Renault Megane E-TECH Plug-in hybrid kommer senere i 2020

*I henhold til WLTP-kørecyklus er kørsel på elektricitet muligt op til 135 km / t.