Renault E-TECH - Renaults innovative hybridmotorer

Renault har stor erfaring med el med deres Renault Zoe, og bygger nu videre med deres viden og tilbyder E-TECH hybrid og plug-in hybrid. E-TECH drager en tæt knytning til deres Formel 1 hold, hvor de allerede har kørt med hybridmotorer i flere år.

Se vores Renault E-TECH modeller

Renault Clio E-Tech Hybrid


Den nye Renault CLIO E-Tech er en kombination af elektrisk hybridteknologi og den alsidighed du kender fra den nye CLIO.

Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid


Den nye Renault CAPTUR PHEV kommer med en genopladelig hybrid motor, som du kan oplade derhjemme. Du får en rækkevide på over 65 km på rent elektrisk kørsel*. E-TECH Plug-in Hybrid modellerne kombinerer en benzinmotor med to elektriske motorer og en innovativ gearkasse.

*I henhold til WLTP-kørecyklus er kørsel på elektricitet muligt op til 135 km / t.

Renault Megane ST E-Tech Plug-in Hybrid


Den nye Renault Megane ST PHEV kommer med en genopladelig hybrid motor, som du kan oplade derhjemme. Du får en rækkevide på over 65 km på rent elektrisk kørsel*. E-TECH Plug-in Hybrid modellerne kombinerer en benzinmotor med to elektriske motorer og en innovativ gearkasse.

*I henhold til WLTP-kørecyklus er kørsel på elektricitet muligt op til 135 km / t.

Renault Zoe E-Tech Elbil


Renault Zoe E-Tech er bybilen, der gør dit hverdagsliv elektrisk. Den perfekte elbil til både bykørsel, de korte ture og de lange ture med dens rækkevidde på 393 km. (WLTP*)

* WLTP-rækkevidde (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure, blandet cyklus: 57% bykørsel, 25% forstadskørsel, 18% kørsel på lande- og motorvej), for ZOE Go-versionen udstyret med 15" fælge.

Renault Arkana E-Tech Hybrid


Den nye Renault Arkana E-Tech er en sportslig og rummelig SUV som kombinerer slanke linjer med en robust stil. Dens unikke design giver dig god frihøjde og et interiør blandt klassens bedste.

Renault E-TECH et kompromisløst tilbud

Renault var pionerer indenfor elbiler, har de nu udviklet den innovative og eksklusive E-TECH-teknologi. Teknologien er beskyttet af 150 patenter, og har givet Renault mulighed for at udvikle to typer hybride motorer indtil videre:

  • E-TECH Hybrid: En hybrid hvor din elektriske og traditionelle brændstof motor fungerer i sammenspil for optimal ydelse. En motor der uden kabel-tilslutning som lader under kørslen.
  • E-TECH Plug-in Hybrid: Renaults genopladelig hybrid som nemt kan oplades derhjemme via et ladestik.

 

Renault E-TECH Plug-in Hybrid - Genopladelig hybridteknologi

Kør 100 % elektrisk

Nyd en helt elektrisk kørsel over en afstand på op til 50 km (WLTP) ved blandet kørsel! Batteriet har ikke kun en selvopladende teknologi, det kan også genoplades for en endnu større strømforsyning. 

 

Vælg den kørefunktion, der passer dig bedst

Alsidighed er mantraet for Renault genopladelig hybridteknologi. På hverdagskørsler kan du køre med helt elektrisk funktion uden at forbrænde brændstof og du kan tage ud på lange køreture uden at bekymre dig om afstanden.

 

Drag fordel af Renault elektrisk ekspertise

Renaults hybridteknologi er inspireret af teknologien udviklet til F1 og omfatter mere end 150 patenter. Denne teknologi bygger også på Renaults ekspertise i kraft af 10 års erfaring med elbiler, idet den giver det bedste, som elbiler har at byde på: køreglæde og ydeevne. 

 

El-kørsel, når du ønsker det

E-TECH Plug-in teknologien er udviklet på basis af drivaggregater, som bruges af Renault F1-teamet. Du har to elektriske motorer, en primær og en sekundær, kombineret med en forbrændingsmotor og et centralt batteri.

E-TECH-teknologien giver en 100 % elektrisk start, og gearkassen er udviklet til at reducere accelerationsforsinkelser under gearskifte, hvilket giver en mere jævn kørsel.

Vælg den kørefunktion, der passer bedst til dine omgivelser. Med MULTI-SENSE-teknologien på genopladelige E-TECH-biler kan du skifte mellem "My Sense"-hybridfunktion, "Ren" elektrisk funktion, eller "Sportsfunktion" for at optimere din bils effekt.

 

Renault E-TECH Hybrid

Oplev glæden ved at køre hybrid

Lige fra den helt igennem elektriske start vil hybridbilen vil få dig til at falde for sin køreglæde og effektivitet. El-teknologien i Renaults E-TECH-modeller tilbyder en mere livlig accelerationsevne og ren elektrisk kørsel i op til 80 % af tiden.

Renault hybridbiler kræver ingen stikkontakter eller kabler og er udstyret med automatgear for en jævn kørsel og optimal komfort.

 

Reducer dit forbrug med 40 %

Reducer dit forbrug med op til 40 % under bykørsel sammenlignet med en brændstofdrevet bil. Renault E-TECH-motor er udstyret med el-teknologi, som tillader dig at optimere din elektriske kørsel takket være regenerativ bremsning.

Bremsning og deceleration genvinder energi, så du kan drage fordel af at køre en hybrid endnu længere, mens du mindsker dit behov for at tanke op!

 

Nyd hybridteknologien på Renaults flagskibsmodeller

Opdag hybrid uden kompromiser. Renaults E-TECH-motor fås til Renaults ikoniske modeller, så du kan drage fordel af optimeret elektrisk kørsel uden at gå på kompromis med dine foretrukne modellers design eller effekt.

 

Hybrid: en balance mellem elektrisk og forbrænding.

E-TECH er den innovative og eksklusive teknologi fra Renault. Den er beskyttet af 150 patenter, udviklet i samarbejde med Renault formel 1 teams og baseret på Renaults ekspertise med elbiler.

E-TECH Hybrid-drevsystemet kombinerer en forbrændingsmotor, to elmotorer og et batteri. Renaults hybridbiler er udstyret med automatgear, og de er effektive og intelligente, hvad angår energistyring. Tilbagelæg endnu større afstande med ren elektrisk kørsel!

 

Renault E-TECH Elbil

Det Grønne Valg

Vær med til at reducere støj og forurening når du køber en elbil fra Renault. I Danmark er vi så heldige, at meget af Renaults strøm kommer fra vedvarende energi.

Derfor kan du oftest lade batteriet op med bedre samvittighed og køre helt emssionsfrit. Dermed er du med til at gøre en indsats for fremtidens generationer. Bykørsel har aldrig været bedre.

 

Udpræget køreglæde

Lydløs, hurtig og vibrationsfri er bare nogle af de ting der giver dig øget køreglæde i Renaults elbiler.

Med den gode og gnidningsfri accelerationsevne vil du opleve at dine køreture bliver langt mere dynamiske og afslappende. Ingen anden motortype, kan hamle op med den behagelige følelse en tur i en elbil.

 

Det økonomiske fornuftige valg

Når du bliver elbilsejer, vil du typisk opleve betydelige besparelser både på brændstof og vedligeholdelse. At lade din bil op er væsentligt billigere end at tanke traditionelt brændstof.

Derudover, har en elbil færre dele og et meget lavere niveau er slitage. Sløjf din tandrem og vink farvel til de hyppige olieskift! Du kan endda drage fordel af gratis parkering i de fleste storbyer. 

 

Renault ekspertise i hjertet af din Renault E-TECH elbil

Der er fokus på el i Renaults strategier og innovationer, for at tage hånd om den nuværende og fremtidige generationers miljømæssige udfordringer. Med næsten 10 års erfaring indenfor udvikling, produktion og salg af elbiler er vi i besiddelse af alle redskaberne der kræves, for at lægge fundamentet for en grønnere transportsektor.

I dag er hele Renaults forhandlernetværk trænet i viden omkring elektrisk mobilitet, så de altid kan give dig den bedst mulige vejledning. der påfylder dine behov. Derudover, bestræber vi os også på at levere den bedste online-service, der vejleder dig i brugen af din bil til hverdag.

 

Renault E-TECH ebiler: Det er mere end teknologi, det er en livsstil

Et frisk pust til din køreoplevelse

Du vil opleve at dine daglige køreture vil føles fornyet og anderledes med en af Renaults elbiler. Den traditionelle brændstofmotor under motorhjelmen er blevet erstattet af et batteri, der leverer energi til en elmotor. Derfor er bilerne færdige med udstødningsrør og udsender ikke mere forurenende gasser. Samtidig tillader højkapacitets-batteriet dig at køre hundredvis af kilometer på en enkelt opladning.

Renaults elbiler er også blandt de mest teknologisk forbundne biler og du kan "Z.E. connected services", fra din telefon kan styre din opladning, ruteplanlægger, service og meget mere.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet