Renault E-TECH Plug-in hybrid inkl. et års forbrug af strøm

Få et helt års forbrug af strøm med i prisen, når du køber en af de populære Renault E-TECH Plug-in hybrid-modeller hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning. Du kan læse mere om Renault Captur PHEV og Renault Megane ST PHEV nedenunder. Har du spørgsmål eller brugt for hjælp? Så tøv ikke med at kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Renault afdeling eller udfyld formularen nederst på siden.

Besøg vores Pedersen & Nielsens Renault-afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Randers og Grenaa.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid inkl. 1 års forbrug af strøm


Bliv godt kørende i den populære Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid der giver dig det bedste fra el og benzin. Ved blandet kørsel kan du eksempelvis køre op til 65 km på rent elektrisk kørsel – så det er perfekt til de små ture. Til de længere ture er benzinmotoren klar til at hjælpe og gøre køreturen behagelig og nem.

Renault Captur E-TECH PHEV er spækket med det nyeste udstyr, den nyeste teknologi og masser af sikkerhed. Du har nu mulighed for at få 1 års forbrug af el med i prisen, så du kan udnytte batteriet i bilen og opleve en verden af plug-in hybrid.*

Med Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid i Intens-udstyrsvarianten får du eksempelvis:

  • 17" aluminiumsfælge "Bahamas"
  • EASY LINK 7" Multimediesystem med navigation, smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay), DAB+, og traditionel FM/AM-radio
  • 10,2" fuld digital førerskærm
  • Renault Multi-Sense: Individuelle indstillinger af speeder- og styrerespons, gearskift, motorlyd, instrumentpanel, kabinebelysning og meget mere.

Du kan nu købe den til kun 263.900 kr. inkl. 1 års forbrug af strøm*

Renault Megane ST E-TECH Plug-in Hybrid inkl. 1 års forbrug af strøm


Du kan også købe den populære stationcar Renault Megane ST E-TECH Plug-in hybrid inkl. 1 års forbrug af strøm.

Viste du at I Danmark kører vi faktisk i gennemsnit 42,5 kilometer og dagen, så batteriet i Megane PHEV kan nemt klare de fleste dagligdagsture, da den tilbyder at du kan køre op til 50 km. på ren el. Til de længere ture har du altid benzinmotoren til at gøre turen behagelig og nem.

Renault Megane ST PHEV giver dig en stationcar med plads til hele familien og oppakningen. Du får den nyeste teknologi, sikkerhed og udstyr som Renault kan tilbyde til en meget attraktiv pris. Netop nu får du også 1 års forbrug af el med i prisen, når du køber den hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning.*

Med Renault Megane ST E-TECH Plug-in Hybrid i Zen-udstyrsvarianten får du eksempelvis:

  • 16" stålfælge "Elliptik"
  • EASY LINK 7" Multimediesystem med navigation, smartphone-deling, Bluetooth (kompatibel med Apple Carplay), DAB+, og traditionel FM/AM-radio
  • 10,2" fuld digital førerskærm
  • Renault Multi-Sense: Individuelle indstillinger af speeder- og styrerespons, gearskift, motorlyd, instrumentpanel, kabinebelysning og meget mere.

Du kan nu købe den til kun 259.990 kr. inkl. 1 års forbrug af strøm*

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid Intens 160hk: Forbrug: 66,6 km/l. CO2: 33 g/km. Renault Megane ST E-TECH Plug-in Hybrid: Forbrug: 76,9 km/l. CO2: 29. 

Tilbuddet gælder kun hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning. 1 års fri strøm gives som rabat på bilen til en værdi på 2.940 Kr. Dette er udregnet ud fra et ladekort med unlimited strøm på et offentligt ladenetværk. Bilerne på siden er vist med ekstraudstyr. Vi tager forbehold for trykfejl, tastefejl og prisændringer.