Åbning af Polestar Destination Aalborg


Populært bilmærke rykker ind i spritny bygning på Jyllandsgade i Aalborg Centrum

Pressemeddelelse d. 24. marts 2022

Sammen med det fremadstormende bilmærke Polestar, har vi i dag åbnet dørene til de spritnye lokaler i Aalborg Centrum. Polestar er nu at finde med sin helt egen lokation under navnet Polestar Destination hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning

Den 24. marts flyttede det populære bilbrand Polestar, der står bag den anmelderroste performance-elbil Polestar 2, ind i en ny specialdesignet tilbygning i Aalborg Centrum, og som skal imødekomme den stigende interesse for elbiler og grøn mobilitet.

Den nye udbygning, Polestar Destination, har til huse centralt i Aalborg på Jyllandsgade 22 hos det historiske og velkendte bilhus Pedersen & Nielsen, der har solgt biler siden 1991. 

Siden juni 2021 har Pedersen & Nielsen som den eneste bilforhandler i Aalborg og hele Nordjylland repræsenteret Polestar, så det er en stor ære nu at kunne tage det næste skridt i samarbejdet, hvor Polestar i Aalborg skal stå på egne og mere markant synlige ben.

Pedersen & Nielsen i Aalborg har vist sig at være en yderst kompetent partner og i snart et år har Polestar sikret sig en stærk tilstedeværelse i Nordjylland. Det har gjort, at kunderne føler sig i trygge og kompetente hænder, og vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet – og nu med et selvstændigt Polestar Destination centralt i Aalborg,” siger Henrik Bang, adm. direktør for Polestar i Danmark.

Vil gøre op med den traditionelle bilforhandler

Den danske bilbranche har traditionelt set været kendt for at have mange forhandlerled og handout-partnere. Polestar har derfor valgt at gå mere digitalt til værks i detailledet. Den digitale strategi betyder blandt andet, at alle biler købes online, og vil man prøve en tur i bilen, sker det fra et af Polestars fem såkaldte Polestar Destinations i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Vejle, Vallensbæk og Nærum.

Vi er stolte over at have fået æren af, at være med til at introducere Polestar som det første rene elbilsmærke i Aalborg. Kunderne er strømmet til og har vist en enorm interesse og nysgerrighed over for det nye elbilsmærke. Så det at kunne åbne dørene til en imponerende og anderledes Polestar destination hos os, er kun med til at give kunderne en stærkere føling med Polestar og alt hvad det står for.” siger Jesper Brix, direktør hos Polestar Destination, Pedersen & Nielsen Automobilforretning.

Den nye Polestar destination i Aalborg står klar til at byde alle Polestar interesserede indenfor i de flotte nye omgivelser.