Polestar Danmark tager endnu et stort skridt og indgår partnerskab med Pedersen & Nielsen Aalborg

  • Polestar – Det innovative svenske bilmærke, der producerer elektriske performance biler.
  • Polestar Danmark er i gang med at indgå partnerskab med Pedersen & Nielsen i Aalborg.
  • Partnerskabet har høje ambitioner og muliggør, at kunder har mulighed for at blive introduceret til bilen, prøvekøre, få den udleveret samt få udøvet service.

Det svenske bil mærke Polestar, der sælger elektriske biler, er nu klar til at tage næste skridt i sin indtræden på det danske marked og er nu i gang med at indgå partnerskab med Pedersen & Nielsen i Aalborg, som en af sine tre partnere i Danmark. Her vil kunderne møde en Polestar destination, hvor de har mulighed for at blive introduceret til bilen, prøvekøre, få den udleveret samt få udøvet service.

I forbindelse med partnerskabet siger Henrik Bang, direktør for Polestar Danmark, ”Jeg er glad for at Pedersen & Nielsen i Aalborg ønsker at indgå partnerskab med os. Vi har valgt en kompetent partner i Pedersen & Nielsen i Aalborg, som jeg er overbevist om vil sikre, at vores kunder fra starten får en fantastisk oplevelse med Polestar”.

Fra den 21. juni 2021 kan kunderne besøge en af de fem Polestar destinations i Danmark, hvoraf én af dem er hos Pedersen & Nielsen i Aalborg.

Direktør Jesper Brix fra Pedersen og Nielsen udtaler: ” Vi er glade og stolte over at skulle repræsentere Polestar. Med en placering tæt på Aalborg centrum giver det god mening at samarbejde med Polestar som det første rene el-bilsmærke i Aalborg. Det passer perfekt med den grønne profil som Aalborg Kommune forsøger at opbygge.

Vi glæder os til at kunne vise vores mange kunder en bil som både er sjov og på alle måder miljøvenlig. Polestar har altid været kendt for høj Performance og med sit Volvo DNA ligger det helt naturligt for Pedersen & Nielsen at indgå i dette spændende samarbejde. Vi er stolte over at repræsentere et bilmærke som Polestar som også tager et ansvar for bæredygtige løsninger. Der er ingen tvivl om at bilparken i fremtiden vil blive mere grøn og at rene el-biler er det der skal satses på. Med de nye afgiftsregler får man rigtigt meget bil for pengene når man køber en Polestar, og vi forventer at det nye bilmærke kan tilføre Pedersen & Nielsen mange nye kunder, og medvirke til vores fortsatte vækst”.

Information om de fem Polestar destinations- og bestilling af prøvekørsel foregår på Polestar.com

Sammen med de fem Polestar destinations vil der være totalt 31 servicesteder der tilsammen dækker hele Danmark.

Bilerne der ankommer til Danmark i 2021 kommer med en højt specificeret introduktionspakke, to elektriske motorer med 300 kW og 660 Nm i alt og med verdens første infotainment-system drevet af Android Automotive OS med integrerede Google services. Prisen for introduktionsmodellen er 449.000 kr. Flere oplysninger kan findes på Polestar.com.

Vores andre nyheder og kampagner