Pedersen og Nielsen overtager Houlberg og Wittrup

Vi er glade og stolte over at offentliggøre, at vi overtager Houlberg og Wittrup der har to afdelinger i Randers og Auning fra den 1. juni 2021.

Vi glæder os til at få nye mærker og nye medarbejdere ind under vores virksomhed, hvor direktør for Pedersen & Nielsen, Jesper Brix siger:

- Houlberg & Wittrup har haft en ekstrem god kundebetjening, så det er der ingen grund til at ændre på. Derfor følger de knap 40 medarbejdere med over til os, så vi samlet når op på knap 300 medarbejdere i Pedersen & Nielsen, fortæller han.

I Auning bliver bilhuset på den nuværende adresse, når vi overtager afdelingen. Men deres Randers-afdeling er ikke mulig at beholde på den nuværende adresse, da bygningen inden længe overgår til kommunen og bliver jævnet med jorden, så en vej kan blive bygget på grunden.

- Vi forventer at overtage virksomheden 1. juni, og i de første 9-18 måneder vil vi drive den videre fra den nuværende adresse. Derefter bliver den flyttet til det gamle Hansen Møbler på Ribevej, hvor vi i forvejen har salg af Renault og Dacia, fortæller Jesper Brix.

Overtagelsen giver os mange nye muligheder – blandt andet bliver vi autoriseret forhandler af Mazda og Suzuki, som vi glæder os meget til at forhandle.

- Vi kunne se en mulighed for at overtage en god og veldrevet forretning med en masse loyale kunder og to mærker, vi ikke havde i forvejen, fortæller direktøren om årsagen til handlen.

Det bliver spændende tider og vi glæder os til at overtage Houlberg og Wittrup.