Pedersen & Nielsen opkøber Houlberg & Wittrup

Det er med stor glæde, at Houlberg & Wittrup pr. 1. juni bliver en del af Pedersen & Nielsen. Et bilhus, der bygger på samme værdier om god kundepleje, som Houlberg & Wittrup altid har gjort i vores forretninger.

Når du næste gang besøger forretningerne på Industrivej i Auning, vil der derfor stå Pedersen & Nielsen på skiltene. Forretningen på Ørneborgvej er eksproprieret af Randers Kommune, og den er  derfor flyttet til Pedersen & Nielsens Randers-afdeling på Ribevej.

Hos Pedersen & Nielsen finder du ud over Mazda og Suzuki fem andre gode mærker. Mærker som tilsammen giver et bredt udvalg, så du nemt finder en bil, der matcher dit behov. Uanset, om den skal være ny, brugt, benzin, diesel, el eller hybrid. 

 

Mød de velkendte ansigter

Du vil blive mødt af velkendte ansigter da alle medarbejdere flytter med over til Pedersen & Nielsen. Det betyder at du får den gode kundepleje og service, som du kender. Samtidig betyder det, at gode, lokale arbejdspladser bliver bevaret. En værdi, der er helt i tråd med holdningen og hverdagen hos Pedersen & Nielsen, hvor man også ved, at det er medarbejderne, der gør forskellen.

Jesper Møller vil gerne sige tak for alle gode kunderelationer gennem årene. Det er nu tid til at give stafetten videre og jeg ved, at de nye ejere vil køre videre med samme værdier, som er vigtige for mig.

Nogle ting vil være lidt anderledes, fordi Pedersen & Nielsen har lidt flere digitale muligheder. Du kan blandt andet booke tid til service online, finde din næste nye bil online og meget mere.

 

Vi glæder os til at se dig i vores to nye afdelinger - vi ses :-)