Pedersen & Nielsen overtager Auto Lindvang


Konsolideringen fortsætter – to jyske forhandlere bliver til én. 

De to bilforretninger blev grundlagt i helholdsvis 1983 og 1964 – så i alt knap 100 års brancheerfaring bliver pr. 1. januar 2023 samlet under ét fælles navn – Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S.

Der er netop indgået aftale om at Pedersen & Nielsen Automobilforretning ved årsskiftet overtager den sønderjyske bilforretning, Auto Lindvang, med udsalgssteder i Aabenraa og Sønderborg.

Auto Lindvang og Pedersen & Nielsen har gennem flere år haft et tæt samarbejde som kolleger indenfor Volvo, Renault og Dacia. Tilmed etablerede de to virksomheder i 2021 blandt andet det fælles finansselskab 4Drive. Tiden er nu inde til at tage samarbejdet skridtet videre. De to virksomheder ønsker derfor at sammenlægge den fulde drift med Pedersen & Nielsen som fortsættende ejer. Torben Lindvang vil stadig være den drivende kraft i det sønderjyske, med ansvaret for den daglige drift af de to sønderjyske forretninger i Åbenrå og Sønderborg.

Som en del af opkøbet kommer der nogle nye fælles koncernmæssige-kræfter ind i de to sønderjyske forretninger – eksempelvis i form af flådesalg, indkøb, administration, It og markedsføring – så jeg håber at vores nye sønderjyske kollegaer er klar på at komme med på en vækst-rejse sammen med os. ” udtaler Pedersen & Nielsens direktør, Jesper Brix.

Torben Lindvang og hans kone Birgitte får efter 40 års ejerskab med denne løsning sikret generationsskifte af deres forretninger. Torben Lindvang tilføjer ”Det har aldrig rigtig ikke lagt i kortene, at der skulle ske et generationsskifte hos os, så derfor er det dejligt nu at have fundet en løsning, så vi kan have ro i maven med at vores virksomhed, værdier, medarbejdere og ikke mindst kunder fortsat bliver taget godt hånd om”.

Pedersen & Nielsens vil fra årsskiftet have ni afdelinger fordelt i Frederikshavn, Aalborg, Hadsund, Randers, Auning, Grenå, Århus, Åbenrå og Sønderborg med autoriseret forhandling og servicering af mærkerne Volvo, Renault, Dacia, Ford, Kia, Mazda, Suzuki og Polestar.Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

Auto Lindvang: Torben Lindvang torben.lindvang@lindvang.dk

Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S: Jesper Brix  jesper.brix@autohus.dk