Pedersen & Nielsen i Grenaa vinder lokalt udbud

Grenaa: Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Grenaa har officielt vundet udbuddet fra Norddjurs Kommune. Derfor skal de senere på året levere 14 nye Renault Zoe el-biler til hjemmeplejen.

”Vi har armene helt oppe over hovedet over den gode nyhed. Der blevet knoklet hårdt for at komme i betragtning i forbindelse med udbuddet, så vi er er naturligvis meget stolte over, at vi blev valgt som leverandør af de nye hjemmeplejebiler til kommunen” siger filialchef hos Pedersen & Nielsen i Grenaa Søren Moll.

Den nye Renault ZOE er en ren el-bil, der kan køre op til 385 km på én opladning‎, og bilerne skal derfor være med til at gøre kommunen lidt grønnere i dagligdagen. "Det er et led i vores strategi, at vi gerne vil levere endnu flere grønne biler – og at det så ovenikøbet er i vores lokalområde, er et stort plus”  tilføjer Søren Moll.

Norddjurs kommune har testet alle de tilbudte biler i forhold til ergonomi og funktionalitet, hvilket indeholdt en samlet vurdering sammen med sikkerhed og økonomi. I konklusionen fra kommunen beskriver de blandt andet bilens ind- og udstigningsforhold, komfort og køreegenskaber som værende yderst tilfredsstillende.

Baseret på den samlede vurdering blev det besluttet, at Pedersen & Nielsen i Grenaa har givet det mest fordelagtige tilbud på Renault Zoe som en almindelig hjemmebil. "Det bliver en stor dag når bilerne skal overdrages til hjemmeplejen og de kan se frem til at køre i de nye biler fra juni 2020”  tilføjer Søren Moll afslutningsvis.  

Læs mere om Renault Zoe her.