Pedersen & Nielsen i Grenaa leverer 14 elbiler til kommunen

Grenaa: Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Grenaa vandt tilbage i januar måned udbuddet fra Norddjurs Kommune. Derfor har den lokale Renault-afdeling netop leveret 14 nye Renault Zoe elbiler, der kommer til at køre i Grenaas lokalområde.

" Vi har glædet os meget til maj, da det er stort for os at kunne aflevere 14 nye elbiler til kommunen. Vi er naturligvis meget stolte over, at valget faldt på os og vores Renault Zoe og vi ser også frem til det fremtidige samarbejde når bilerne skal serviceres på vores autoriserede Renault værksted i Grenaa” siger filialchef hos Pedersen & Nielsen Grenaa, Søren Moll.

Den nye Renault ZOE er en ren elbil, der kan køre op til 385 km på én opladning‎, og bilerne skal derfor være med til at gøre kommunen lidt grønnere i dagligdagen.

Vi søgte netop nogle biler med en grøn profil, da det er en stor del af Norddjurs kommunes politik at have fokus på grøn omstilling – derfor var det oplagt med en 100% elbil til formålet” siger Jacob Petersen, Udbudskonsulent Norddjurs Kommune. Hertil tilføjer han, at de 14 nye elbil er et meget vigtigt redskab i vores dagligdag for at kunne komme hjem til de borgere der har brug for det.

De i alt 14 biler er netop leveret og kommer til at køre i Grenaas lokalområde, hvor både hjemmeplejen, miljø og teknik afdelingen og kommunens administrations afdeling får rig mulighed for at køre grønt på arbejdet.

- "Det er stort for os at overdrage bilerne til kommunen og vi glæder os til at se dem rundt i lokalområdet de næste mange år” tilføjer Søren Moll afslutningsvis.  

Læs mere om Renault Zoe her.