Pedersen & Nielsen åbner ny butik i Aalborg Storcenter

D. 7 oktober 2019 slår Pedersen & Nielsen Automobilforretning dørene op til en ny butik i Aalborg Storcenter. Det er bilkoncernens første satsning med en pop-up butik som supplement til hovedafdelingerne.

De kommende tre måneder bliver en karavane af Renault og Dacia biler rykket ind side om side med de andre velbesøgte butikker i Aalborg Storcenter. Pop-up butikken rykker ind i butikken på gul gade, hvor Bianco Sko tidligere havde lejemål.

Den nye pop-up butik er et led i bilkoncernens strategi om at komme ud der, hvor kunderne er og skabe en forøget convenience omkring det at købe bil – og nu kan de ovenikøbet både handle bil og dagligvarer under samme tag. ”De fine lokaler og den attraktive beliggenhed gør det muligt for os, at give kunderne en unik oplevelse som ikke er set så gennemført før på en lignende beliggenhed. Butikken er nemlig ikke kun en udstilling, men vil fungere som en helt almindelig bilforretning med udstilling, prøvekørsel og professionelt personale på fuld tid. ”Udtaler Michael Schade, der er forretningsfører for Pedersen & Nielsens Aalborg-afdeling.

- ”Aalborg er et vigtigt område for os, så derfor satser vi på at en af områdets absolut bedste adresser kan være med til at højne kendskabsgraden og interessen i forhold til vores spændende Renault og Dacia produkter- og så er det jo også meget god timing med lanceringen af den nye Renault Clio der er lige på trapperne”. Michael understreger dog, at butikken kun i første omgang er et kortvarigt initiativ, der løber fra oktober-december 2019 og at hovedafdelingen på Jyllandsgade i Aalborg Centrum naturligvis stadig vil være åben og bemandet som sædvanligt. 

- Vi forventer at åbningen af denne Renault og Dacia pop-up butik bliver en stor succes – det er jeg faktisk ikke i tvivl om at den bliver. Pedersen & Nielsen Automobilforretnings forventninger til projektet er store, så måske der meget vel kan komme til at ligge gaver fra Renault og Dacia under Aalborgensernes juletræer i år.