Oplev Suzuki Swift og Vitara

Den sjoveste bil i klassen, Suzuki Swift, og den stærke Suzuki Vitara, der kan trække det meste, skal opleves.

Uanset om du er en urban eventyrer, der værdsætter stil og smidighed, eller en terrænelsker, der søger kraft og alsidighed, vil Suzuki Swift og Suzuki Vitara utvivlsomt appellere til dig.

Nedenfor kan du læse lidt mere om bilerne, men vi synes at du skulle tage at prøvekøre dem. Udfyld let formularen nederst på siden, og bestil en prøvetur.

Vi ses hos Pedersen & Nielsen Suzuki i Randers og Auning.

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Suzuki Swift

Fra 167.990 kr.* 

Slip dit indre legebarn løs i Suzuki Swift - klassens sjoveste bil.

Der er mange grunde til at blive imponeret over den nye Suzuki Swift. Den har fået et nyt facelift og så byder den på mere sikkerhedsudstyr end nogensinde. Allerede som standardudstyr får du blandt andet avancerede sikkerhedssystemer med som aktiv fartpilot og meget mere.

✅ 21,3 km/l
✅ Automatisk nødbremse
✅ Aktiv fartpilot
✅ Høj sikkerhed
   

*Suzuki Swift Benzin 1,2 Mild Hybrid Club, 5 gear manuel, 83 hk, 61 kW, 21,3 km/l, 106 g/km CO2, energimærke A++, halvårlig ejerafgift 550 kr. Modellen er vist i en variant med ekstraudstyr. Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

Suzuki Vitara

Fra 229.990 kr.* 

Næsten lige meget hvad du får på krogen, så kan Suzuki Vitara trække det.

Med op til hele 1.500 kg på krogen klarer Vitara Mild Hybrid en voksen størrelse campingvogn eller hestetrailer, og det vel at mærke uden begrænsninger for lasteevnen i bilen.
Du kan altså både have hele familien med i bilen og 1.500 kg på krogen.

✅ Op til 1.500 kg. på krogen
✅ Mild Hybrid (turbomotor)
✅ Automatisk klimaanlæg
✅ Aktiv fartpilot
   

*Suzuki Vitara Benzin 1,4 Mild Hybrid Club, 6 gear manuel, 129 hk, 95 kW, 18,5 km/l, 121 g/km CO2, energimærke A+, halvårlig ejerafgift 600 kr. Modellen er vist i en variant med ekstraudstyr.

4 gode pakkeløsninger

Hvis du køber en ny Suzuki inden den 8. oktober, kan du forkæle den med én af de fire nedenstående pakker - helt uden merpris.

Her er der både pakker til dig der vil have den ypperste lydkvalitet, til dig der skal trække campingvognen, til dig der gerne vil gøre lidt ekstra ud af bilens udseende og til dig der vil passe lidt ekstra på din SUV.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Det aktuelle brændstofforbrug vil afhænge af den enkeltes kørselsbehov og -måde og kan afvige fra det oplyste. Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.
*Køb en ny Suzuki Ignis, Swift, Vitara eller S-Cross inden den 8. oktober eller så længe lager haves og få en udstyrspakke med i købet. Eksempel: Suzuki Swift 1.2 Action til 187.990 kr. + en lydpakke til en værdi af 9.000 kr. + en samlet rabat på 9.000 kr. Du betaler 187.990 kr. i alt. Den oplyste værdi af udstyrspakkerne er inkl. moms og montering. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.