Ny hjemmeside | Pedersen & Nielsen

Hos Pedersen & Nielsen er vi stolte over at kunne præsentere vores helt nye hjemmeside. Vi har glædet os til at vise dig en mere simpel og brugervenlig hjemmeside med spritnye features.


Online værkstedsbooking


Med vores nye online booking er det nemmere for dig at vælge en værkstedstid, der passer dig, samt ønsket ydelse. I forbindelse med online booking skal du oprette en bruger og tilføje din bil - og så er du godt igang. Skulle du have spørgsmål til, hvordan bookingsystemet fungerer, så er vi naturligvis klar til at hjælpe. Gratis bilvurdering 


Hos Pedersen & Nielsen køber vi gerne din brugte bil uanset bilmærke og stand. Nu kan du nemt få et uforpligtende vurderingsestimat med det samme ved hjælp af vores nye online-beregner. 


Chat-funktion


Nu kan du komme hurtigt i kontakt med os via et integreret chat-system på hjemmesiden. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, og skulle chatten være offline, så kan du blot skrive en direkte besked, og så svarer vi hurtigst muligt. 

 


Værksted FAQ 


Vi har samlet nogle af de mest hyppige spørgsmål fra vores værksted på en FAQ side, som løbende vil blive opdateret med nyttig information til dig om din bil.