Mazda og Suzuki i Randers flytter til ny lokal adresse

OPDATERES LØBENDE


Det er med stor glæde, at vi endelig kan fortælle at Mazda og Suzuki i Randers flytter til Pedersen & Nielsens primære lokation i Randers. Som tidligere kommunikeret så er den nuværende forretningen på Ørneborgvej eksproprieret af Randers Kommune, hvilket er grundlaget for flytningen. Derudover ser vi en stor fordel i at få alle vores bilmærker samt medarbejdere tættere på hinanden.

Den foreløbige plan - salg, værksted, indskrivning, reservedele
Som en del af flytningen vil der løbende blive udsendt information på mail, så du kan følge med i de ændringer det medfører for dig som kunde. Den foreløbige plan er, at vi løbende flytter fra april og forventes at være helt på plads mandag d. 23. maj. Salgsafdelingen flytter til Ribevej 3, hvor den vil være i forlængelse af den nuværende Renault og Dacia salgsafdeling. Værkstedet, indskrivning og reservedele flytter til Aarhusvej 115, hos Pedersen & Nielsens øvrige mærker er samlet i samme funktioner.

Vi går ikke på kompromis med serviceniveauet
Det er vigtigt for os at pointere, at uanset hvilken adresse Mazda og Suzuki i Randers har og får, så forbliver serviceniveauet af samme høje standarder - og alle medarbejdere flytter naturligvis med til at sikre, at i føler jer i trygge og velkendte hænder!

Hvordan skal du forholde dig som kunde lige nu?
Indtil vi er kommet ordentligt på plads, så er vi fortsat at finde i salgsafdelingen og på værkstedet på Ørneborgvej, men fra mandag d. 23 maj vil vi være at finde på den nye lokation. Nærmere information opdateres her på siden inden åbningen på de nye adresser i Randers.
I forhold til afdelingen i Auning, så vil afdelingen fortsætte uændret.

Vi står klar til at svare på spørgsmål
Skulle du have spørgsmål i forbindelse med flytningen eller andet, så står vi altid til rådighed.

 

 

Opsummering - gældende fra mandag d. 23. maj 2022: 

- Mazda og Suzuki Randers salgsafdeling flytter til Ribevej 3 i Randers
- Mazda og Suzuki Randers indskrivning flytter til Aarhusvej 115 
- Mazda og Suzuki Randers lager/reservedele flytter til Aarhusvej 115 
- Mazda og Suzuki Randers værksted flytter til Aarhusvej 115