Privatlease Mazda MX-30 - 0 kr. i udbetaling

0 kr. i udbetaling ved privatleasing af Mazda MX-30

Lige nu kan du sparer udbetalingen, når du privatleaser den populære SUV Mazda MX-30.

Ydelse pr. md.: 3.195 kr.*
Udbetaling: 0 kr.
Periode: 36 måneder
Antal km: 15.000

Mazda Privatleasing er den trygge og enkle vej til din nye Mazda. Du betaler en fast månedlig ydelse i hele perioden. Serviceaftale og vejhjælp er inkluderet i prisen, så du kan køre uden bekymringer om uforudsete udgifter eller bilens gensalgsværdi.

Besøg din nærmeste Pedersen & Nielsen Mazda i Randers eller Auning, og oplev Mazda MX-30.

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Mazda MX-30

MX-30 er Mazdas første elbil, og den er både smart og praktisk. Her får du en gnidningsfri acceleration, og en rækkevidde skræddersyet til hverdagen. Sikkerheden, som er i absoluttopklasse, gør at du ikke skal bekymre dig for dig selv og dine passagerer, og samtidig giver det moderne og minimalistiske Kodo-design en bil, der får hoveder til at vende.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

*Mazda MX-30 e-Skyactiv 145 hk automatisk Prime-Line, km/l ved blandet kørsel 14,7 (WLTP), CO2-emissioner ved blandet kørsel 0 g/km (WLTP), elforbrug ved blandet kørsel, kWh/100 km* 17,9, DC-opladning (ved 50 kW ladestander eller derover) 20 % til 80 % ca. 26 min.*, rækkevidde ved blandet kørsel, km* 200, halvårlig grøn ejerafgift 370 kr.  Samlede omk. ved månedlig ydelse på 3.195 kr. i 36 måneder 115.020 kr. Service, nyvognsgaranti og Mazda Mobilitetsservice er indregnet i prisen. Alle leasingpriser er inkl. moms og beregnet på en 36 måneders leasingperiode. Alle ydelser er ekskl. forsikring, ejerafgift, brændstof, dæk og evt. metallak. Samlet ydelse indeholder FDM afleveringsgebyr på 600 kr. Der tages forbehold for kreditgodkendelse af Nordea Fleet. Kampagnen gælder til og med 31. juli 2023, eller så længe lager have. Bilerne, som vises på billederne, kan være udstyret med ekstraudstyr eller kan have et højere udstyrsniveau, end hvad der er beskrevet.