Kom med til LEGOLAND og Renault Trafikskole hos Pedersen & Nielsen

I samarbejde med LEGOLAND og Renault afholder Pedersen & Nielsen Trafikskole for de yngste. Fremtidens billister får en mulighed for at stifte bekendtskab med både teori og kørsel i de små elbiler fra LEGOLAND. Elbiler er en stor del af den grønne omstilling, som vi alle skal tilpasse os, så hvorfor ikke give dine børn eller børnebørn en sjov oplevelse, samt introducere dem for elbiler i børnehøjde?

Så slip de de små løs, og lad fantasien få frit løb, når LEGOLAND® og Renault Trafikskolen ruller ind hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning – med masser af sjov, leg, en ny online teoriprøve og en helt særlig version af kørebanen til den praktiske prøve.

Du og dine børn kan glæde jer til at tage både teori- og køreprøve, at bygge LEGO® biler, se et ægte Renault-værksted indefra og meget mere. Derudover vil der være både et fysisk og digitalt kørekort og en overraskelse, når børnene har bestået.

Det er helt GRATIS og alle børn fra 6-13 år kan være med. 

OBS: Vi vil bede dig booke et tidsrum, hvor du kan komme ned og prøve LEGOLAND køreskolen, så du ikke risikere at gå forgæves: https://place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM9459 

Se hvornår vi rammer en by nær dig nederst på siden.


Vil du prøve den digitale teoriprøve hjemmefra?

Så besøg Fremtidens Billister, hvor du kan læse mere om eventet og prøve det spændende el-bilspil, så dit barn er klar til den fysiske køreprøve.

Lørdag d. 2. oktober fra 09.00-15.00 hos Pedersen & Nielsen Aalborg 
Søndag d. 3. oktober fra 09.00-15.00 hos Pedersen & Nielsen Frederikshavn 
Fredag d. 22. oktober fra 09.00-15.00 hos Pedersen & Nielsen Grenaa


OBS: Vi vil bede dig booke et tidsrum, hvor du kan komme ned og prøve LEGOLAND køreskolen, så du ikke risikere at gå forgæves: