Køb en ny Mazda i januar og få vinterhjul med i prisen

Køb en ny Mazda i januar og få vinterhjul med i prisen*

Uanset hvilken Mazda, du vælger, får du en bil med et inspirerende design, dynamiske køreegenskaber og avanceret sikkerhedsteknologi. Du skal blot beslutte, om den skal have en højeffektiv motor med eller uden avanceret hybridteknologi, eller om den skal være helt elektrisk. Lige nu kan du gøre en ekstraordinært god handel og få vinterdæk på aluminiumsfælge uden merpris, så du kan køre sikkert gennem vinteren.

Vi ses hos Pedersen & Nielsen Mazda i Randers og Auning.

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

   

Attraktiv kampagnerente

Vi har gjort det både sjovt og nemt at skifte bil til din nye drømme-Mazda. Lige nu har vi et særligt fordelagtigt finansieringstilbud til alle, der køber en ny Mazda. Vælg din favoritmodel og beregn din månedlige ydelse via vores konfigurator.

   

Mazda Privatleasing

Mazda Privatleasing er den trygge og enkle vej til din nye Mazda. Du betaler en fast månedlig ydelse i hele perioden. Serviceaftale og vejhjælp er inkluderet i prisen, så du kan køre uden bekymringer om uforudsete udgifter eller bilens gensalgsværdi.

Prøvekør og vind det nye GT7 til Playstation

En helt ny, virtuel racerbil, Mazda RX-Vision GT3 Concept, kan nu prøvekøres i bilsimulatorspillet Gran Turismo 7 til PlayStation® 4 og 5. Mazda har udviklet bilen sammen med Polyphony Digital Inc. med udgangspunkt i det prisbelønnede designkoncept Mazda RX-Vision. Prøvekør en Mazda til vores nytårs åbent hus, så deltager du i lodtrækningen om det nye Gran Turismo 7.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

*Tilbuddet har en værdi af op til 18.995 kr. og gælder ved køb af en fabriksny Mazda, som indregistreres  mellem den 01.01.2023 og 31.01.2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Brændstoføkonomi ved blandet kørsel 66,7 - 13,0 km/l. CO2-emission 33 - 174 g/km. Energiklasse A+++ B

Vores andre nyheder og kampagner