KIA XCeed er bedste bil under 35.000 euro

KIA XCeed har vundet prisen Det Gyldne Rat (Das Goldene Lenkrad), som ofte kaldes for den vigtigste tyske pris i bilbranchen. KIA XCeed vandt i kategorien ”Bedste bil under 35.000 euro” ved den årlige prisuddeling, som arrangeres af Auto Bild og Bild am Sonntag.

Oplev KIA XCeed hos Pedersen & Nielsen Randers, Risskov og Grenaa.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Den nye XCeed løb med prisen foran en række værdige konkurrenter, hvor der i alt var 58 nye biler i konkurrencen. Dommerne vurderede bilerne ud fra kriterier som grundpris, standardudstyr, garanti, ekstra udgifter og køreoplevelse.

“Auto Bild-redaktionen tildelte prisen til KIA XCeed i kategorien "Under 35.000 euro", fordi bilen straks imponerer med plads og kvalitet, og ikke mindst en garanti på 7 år", udtalte Andreas May, som er Head of Test and Technology.

“Prisen bekræfter vores egen oplevelse af bilen", udtalte Steffen Cost, som er Managing Director hos KIA Motors Deutschland.

"Når man har den bedste bil i denne prisklasse, betyder det, at man er bedst på mange områder – blandt andet komfort, køreglæde og kvalitet, og det sidstnævnte understreges af vores 7-års garanti. Vi er meget stolte over, at eksperterne fra Auto Bild har belønnet vores udviklingsarbejde med denne pris". Den nye XCeed vandt for nyligt også over Volkswagen T-Roc i en Auto Bild-sammenligningstest (udgave 42/2019), fortsætter sit triumftog og følger op på succesen med søstermodellerne Ceed, Ceed SW og ProCeed.

Om prisen Det Gyldne Rat

Det Gyldne Rat (Das Goldene Lenkrad) er blevet uddelt hvert år siden 1976 til de bedste nye bilmodeller. Juryen, som vurderer bilerne, består udelukkende af bileksperter. Læserne af Auto Bild og Bild am Sonntag udvælger de tre finalister i hver af de syv bilklasser (små biler, kompakte biler, mellemklassebiler og luksusbiler, små SUV'er, SUV'er i mellemklassen, store SUV'er og sportsvogne), og bilerne testes af juryen på DEKRA Lausitzring.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet