Kia Niro privatleasing - 0 kr. udbetaling

Den populære Kia Niro fås lige nu til omgående levering når du privatleaser. Og lige nu skal du endda lægge 0 kr. i udbetaling. Se privatleasingpriser og vilkår længere nede på siden.

Med privatleasing får du en lav månedlig ydelse og med en lav udbetaling. Bilerne er såkaldte lagerbiler dvs. biler der er produceret og er klar til levering. Derfor er der en minimal leveringstid fra du bestiller bilen til du får den, og ved privatleasing har du:

  • Ingen uforudset værditab
  • Lav udbetaling
  • Service og vedligeholdelse er inkluderet i ydelsen

Oplev Kia Niro hos din nærmeste Pedersen & Nielsen Kia-afdeling i Randers, Risskov og Grenaa.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Kia Niro Plug-in Hybrid

Ejerafgift pr. halvår 370 kr. - km pr. år: 15.000 km – løbetid 36 mdr.

Vælg mellem to tilbud

   

Leasing pr. md. fra 3.995 kr.*

Udbetaling 0 kr.

    

Leasing pr. md. fra 3.495 kr.*

Udbetaling 14.995 kr.

   

Den nye crossover fra Kia har fået et helt nyt futuristisk design og fås nu som plug-in hybrid. Dertil har både teknologien og sikkerheden fået et løft.

Kia Niro Plug-in Hybrid har fået et større batteri end forgængere på 11,1 kWh, som giver en lang elektrisk rækkevidde. Med en Kia Niro Plug-in Hybrid har du dermed mulighed for at kører på ren el, når du f.eks. skal på arbejde eller handle ind, og køre på benzin, når du skal på længere ture.

   

*Alle leasingpriser er vejledende og er kun gældende for lagerbiler; allerede producerede biler, der enten er i eller på vej til Danmark.
Modellen er vist med ekstraudstyr. Niro Plug-in Hybrid-forbrug: Op til 125 km/l ved blandet kørsel (WLTP). CO₂: 18,0 g/km under kørsel. Op til 65 km på ren el. Energiforbrug: Ned til 129 Wh/km. Opladning: Op til 100% ned til 3,5 timer ved 3,6 kW. Batteri: 11,1 kWh. Grøn ejerafgift: 370,- / halvårlig. 7 års fabriksgaranti dog maks. km 150.000. Privatleasing er kun via Gjensidige. Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusive obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer.

Leasingpriser for Niro Plug-in Hybrid

     

   

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet