Kia Ceed og Niro PHEV inkl. træk og serviceabonnement

Pedersen & Nielsen Kia giver lige nu både aftageligt træk og tre års basis serviceabonnement med i prisen til Kia Ceed og Kia Niro Plug-in Hybrider frem til og med 30. april 2023.

  • Basis autoriseret serviceabonnement af 3 års varighed inkl. 15.000 km. pr. år
  • Aftageligt træk (værdi 13.495 kr.)​
  • Tilbuddet gælder til og med 30. april 2023.
  • Gælder kun hos Pedersen & Nielsen Kia i Randers, Risskov og Grenaa.

Læs mere om de to modeller nedenfor.

Vi ses hos Pedersen & Nielsen Kia i Randers, Risskov og Grenaa.

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Kia Ceed fra 299.990 kr.

Kia Ceed Plug-in Hybrid er den helt nye variant af Kia Ceed, der kombinerer både elmotor og benzinmotor i en stor og rummelig stationcar. Stationcaren er det perfekte valg for dig, der har brug for mere plads i hverdagen eller til familien.

Kia Niro fra 309.990 kr.

Den nye crossover fra Kia har fået et helt nyt futuristisk design, og fås som både plug-in hybrid og elbil. Dertil har både teknologien og sikkerheden fået et løft, der gør Kia Niro til en gennemført, god bil.

Pedersen & Nielsen Serviceabonnement

Med Pedersen & Nielsen serviceabonnement undgår du uforudsete omkostninger - vi har tre forskellige anbonnementsløsninger alt afhængig af hvad du ønsker. Med en fast lav månedlig ydelse er du sikret fuld service med originale reservedele på vores autoriserede værksteder, udført af vores erfarne og autoriserede mekanikere.

Er du til et endnu mere prisvenligt alternativ, så tilbyder vi Pedersen & Nielsen Basis Serviceabonnement til en fast månedlig ydelse.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

*Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder til og med den 30.04.2023. Tilbuddet gælder for Niro & Ceed Plug-in Hybrid biler, og kan ikke kombineres med andre kampagner og tilbud. Vi tager forbehold for trykfejl og prisreguleringer.