Information vedr. COVID-19

-- OPDATERES LØBENDE --

Vi holder fortsat holder åbent som normalt i alle vores afdelinger - både i salgsafdelingerne og værkstedet.
Dette betyder, at du stadig fortsat vil kunne opleve samme gode betjening og service i alle vores afdelinger, men at der dog kan forekomme nedsat bemanding. 

Myndighederne har informeret omkring den alvorlige situation i Danmark og regeringen har bedt alle om at vise ansvar, så det skal vi naturligvis også. Vi tager vores kunders og medarbejderes trivsel, sundhed og velvære meget seriøst, så vi holder løbende øje med situationen og indretter vores arbejdsgange m.m. efter anbefalingerne fra myndighederne. For at medvirke til at minimere smitte og mindske spredning har vi inddelt personalet i to hold, således at vi fra mandag 16/3 kører med 50% kapacitet. Dette kan medføre en længere ventetid, men sikrer derimod at vi altid kan holde åbent med raske medarbejdere.

Vi har på baggrund af dette, besluttet at igangsætte nogle tiltag, der skal sikre en tryg kontakt med Pedersen & Nielsen:

  • Du kan fortsat aflevere din bil hos os og vi tilbyder derfor, at du blot kan aflevere din nøgle i vores nøgleboks, hvis det ønskes, hvorefter vi sørger for at lave bilen som aftalt.
  • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.
  • Alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger i denne tid handsker.
  • Vi tilbyder fri afbenyttelse af håndsprit i alle afdelingerne.
  • Vi giver ikke længere hånd.
  • Vi holder en vis afstand i det fysiske rum – både mellem kollegaer og kunder.

OBS: Vi anmoder kunderne om at opholde sig kundeområder og salgslokaler, men undgå fysisk adgang til værksted og personaleområder. Desuden henstiller vi vores kunder, der er forkølet, har feber, eller lignende sygdomssymptomer til at blive hjemme og ikke komme ind i vores afdelinger, men derimod kontakte os på anden vis. 

Ønsker du at benytte vores fleksible løsninger i forbindelse med enten dit besøg i salgsafdelingen eller på værkstedet, eller ønsker du uddybninger af, hvilke muligheder vi kan tilbyde, så er vi naturligvis altid klar til at svare på spørgsmål.