Information vedr. COVID-19

-- OPDATERES LØBENDE --

Vores salgsafdelinger er åbne for fysisk besøg, så du har mulighed for at komme ned i din nærmeste Pedersen & Nielsen afdeling. Du kan trygt snakke med en af vores mange salgskonsulenter og se vores store udvalg af nye og brugte biler.

Vi tager vores kunders og medarbejderes trivsel, sundhed og velvære meget seriøst, så vi holder løbende øje med situationen og indretter vores arbejdsgange m.m. efter anbefalingerne fra myndighederne. 

Vi har på baggrund af dette, besluttet at igangsætte nogle tiltag, der skal sikre en tryg kontakt med Pedersen & Nielsen:

  • Alle kunder skal bære mundbind ved besøg indendørs i vores afdelinger. 
  • Du kan fortsat aflevere din bil hos os og vi tilbyder derfor, at du blot kan aflevere din nøgle i vores nøgleboks, hvis det ønskes, hvorefter vi sørger for at lave bilen som aftalt.
  • Vi tilbyder at aflevere din bilnøgle til dig uden nogen form for fysisk kontakt, sammen med en eventuel faktura og tilhørende dokumentation for det udførte service eller reparation.
  • Vi tilbyder fri afbenyttelse af håndsprit i alle afdelingerne.
  • Vi giver ikke længere hånd.
  • Alle biler i udstillingen og til prøveturer er rengjorte og desinficerede. 
  • Vi holder en vis afstand i det fysiske rum – både mellem kollegaer og kunder.

OBS: Vi anmoder kunderne om at opholde sig kundeområder og salgslokaler, men undgå fysisk adgang til værksted og personaleområder. Desuden henstiller vi vores kunder, der er forkølet, har feber, eller lignende sygdomssymptomer til at blive hjemme og ikke komme ind i vores afdelinger, men derimod kontakte os på anden vis. 

Ønsker du at benytte vores fleksible løsninger i forbindelse med enten dit besøg i salgsafdelingen eller på værkstedet, eller ønsker du uddybninger af, hvilke muligheder vi kan tilbyde, så er vi naturligvis altid klar til at svare på spørgsmål.