Gør et KUP på Suzuki Swift

Foråret nærmer sig, og hos Pedersen & Nielsen sætter vi stemningen med et godt tilbud på Suzuki Swift KUP-modeller med masser af fedt udstyr.

Suzuki Swift fra 157.990 kr.* 

Men Swift skal selvfølgelig opleves. Nedenfor kan du læse lidt mere om Swift, og vil du gerne prøvekøre dem, så kan du let udfylde formularen nederst på siden, og bestille en prøvetur.

Men skynd dig, for vi har kun et begrænset antal til KUP-priser!

Vi ses hos Pedersen & Nielsen Suzuki i Randers og Auning.

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Suzuki Swift KUP modeller

Fra 157.990 kr.* 

Forvent mere af den nye Suzuki Swift. Der er mange grunde til at blive imponeret over den nye Suzuki Swift. Den har fået et nyt facelift og kommer med mild hybrid som standard, og så byder den på mere sikkerhedsudstyr end nogensinde.

Allerede som standardudstyr får du blandt andet avancerede sikkerhedssystemer med som aktiv fartpilot og meget mere. I de højere udstyrsmodeller: Action og Exclusive finder du sikkerhedsudstyr, der normalt findes i dyrere biler.

Spar 10.000 kr. på Club KUP, Action KUP og Exclusive KUP.

*A++ Suzuki Swift 1,2 Mild Hybrid Club KUP: 21,3 km/l, CO2 106 gram/km. Oplysninger om brændstofforbrug er i hht. WLTP-normen (blandet kørsel). Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Alle priser er vejledende pr. 3. maj 2023, ekskl. evt. metallak, men inkl. leveringsomkostninger, som udgør 4.280 kr.
Det aktuelle brændstofforbrug vil afhænge af den enkeltes kørselsbehov og -måde og kan afvige fra det oplyste. Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.