Gør et KUP på Suzuki Vitara og S-Cross

Foråret nærmer sig, og hos Pedersen & Nielsen sætter vi stemningen med et godt tilbud på Suzuki Vitara og S-Cross KUP-modeller med masser af fedt udstyr.

Suzuki Vitara og S-Cross har nogle af SUV-segmentets bedste indgangsmodeller med en 1.4 turbomotor med 129 hestekræfter, 1.500 kg. på krogen og omfattende sikkerhedsudstyr inkl. fartpilot. Og lige nu kan du spare mange penge på KUP-modellerne, som blandt andet byder på sædevarme, bakkamera og 17" alufælge.

Suzuki Vitara fra kun 246.990 kr.

Suzuki S-Cross fra kun 281.990 kr.

Men de imponerende modeller skal selvfølgelig opleves. Nedenfor kan du læse lidt mere om Vitara og S-Cross, og vil du gerne prøvekøre dem, så kan du let udfylde formularen nederst på siden, og bestille en prøvetur.

Men skynd dig, for vi har kun et begrænset antal til KUP-priser!

Vi ses hos Pedersen & Nielsen Suzuki i Randers og Auning.

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Suzuki Vitara KUP Active

Fra kun 246.990 kr.*

Vil du have usædvanlig meget SUV for pengene? Så skal du vælge Vitara, der kører på Suzukis solide SUV-erfaring. Her er rendyrket SUV-design, masser af fedt udstyr og op til 1.500 kg på krogen.

Som ægte SUV fås Vitara naturligvis også med AllGrip 4WD. Modellerne med 6-trins manuelt gear er som standard udstyret med det effektive 48V hybridsystem. Og modellerne med automatisk gearskifte (AGS) er med Suzukis nye selvopladende S-Hybridsystem, hvor bilen også kan køre på strøm under visse forhold.

*A+ Suzuki Vitara Hybrid Active: 18,5 km/l, CO2 121 gram/km. Oplysninger om brændstofforbrug er i hht. WLTP-normen (blandet kørsel). Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

Suzuki S-Cross KUP modeller

Fra kun 281.990 kr.*

Suzuki S-Cross bliver hurtigt familiens nye, bedste ven. Her får du en høj, behagelig siddestilling og en rummelig kabine.

Du får også effektiv hybridteknik, der sparer på de dyre dråber og mindsker CO2-udledningen. Den kraftfulde 48V hybridteknik arbejder sammen med en effektiv og momentstærk 1,4 Boosterjet turbomotor med 129 hk.

Med sit karakterfulde design, lækre multimediesystem og flere avancerede sikkerhedsfeatures er S-Cross mere end klar til at indfri alle dine forventninger.

*A+ Suzuki S-Cross Hybrid Exclusive: 18,9 km/l, CO2 120 gram/km. Oplysninger om brændstofforbrug er i hht. WLTP-normen (blandet kørsel). Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Alle priser er vejledende pr. 14. marts 2023, ekskl. evt. metallak, men inkl. leveringsomkostninger, som udgør 4.280 kr.

Det aktuelle brændstofforbrug vil afhænge af den enkeltes kørselsbehov og -måde og kan afvige fra det oplyste. Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.