Den nye Volvo V60 Cross Country | Stationcar & Off-road

Den nye Volvo V60 Cross Country

Den nye Volvo V60 er nu klar i en Cross Country udgave, hvor de traditionelle stationcar-egenskaber kombineres med off-road-egenskaber. En robust stationcar med højere frihøjde, standard firehjulstræk og intuitiv teknologi.

Den nye Volvo V60 Cross Country kan nu opleves hos Pedersen & Nielsens Volvo-afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Randers og Risskov.

Alsidig, svensk stationcar med off-road-egenskaber

Den nye Volvo V60 Cross Country er en alsidig, svensk stationcar. En rigtig herregårdsvogn med off-road-egenskaber, som er kendetegnende for Volvos Cross Country modelprogram.

Et specialdesignet Cross Country chassis samt affjedring giver V60 Cross Country en 60 mm større frihøjde end på den almindelige V60, og det betyder ligeledes bedre off-road-egenskaber. Firehjulstræk er standard, ligesom også Hill Descent Control, Electronic Stability Control, Corner Traction Control samt en særlig Off-road køreindstilling er en del af standardudstyret.

Den nye V60 Cross Country er ligesom kammeraterne i 60- og 90-serierne bygget på Volvos Scalable Product Architecture platform og byder på samme sikkerhedsteknologi og infotainment-system.


En af de sikreste biler

Den nye Volvo V60 Cross Country er udstyret med en masse teknologier, der gør bilen til en af de sikreste biler i trafikken.


Volvos prisvindende City Safety with Autobrake er standardudstyr og hjælper føreren med at undgå kollisioner. Systemet er i stand til at genkende fodgængere, cyklister og store dyr.

Derudover er førersupportsystemerne Run-off Road Mitigation og Oncoming Lane Mitigation standardudstyr, og Pilot Assist-systemet (ekstraudstyr) hjælper føreren med at styre, accelerere og bremse på veje op til 130 km/timen. 

Infotainment-systemet Volvo Sensus Connect er kompatibelt med Apple Carplay, Android Auto samt 4G. Den intuitive touchscreen kombinerer bilens funktioner, navigation, tilsluttede tjenester samt underholdningsapps.


Cross Country-udstyr

Udstyrsmæssigt adskiller Cross Country sig fra den almindelige V60 ved at have 18” letmetalfælge 5-eget Silver 215/55 R18, Cross Country kølergrill, Cross Country Look med skærmkanteri Embassy black plast, Touring chassis med 60 mm øget frihøjde, To integrerede afgangsrør samt unikke syninger på indtrækket som standardudstyr.

   

Se Volvo V60 Cross Country prisliste

Kontakt din nærmeste Volvo-afdeling her