Den nye Ford Focus | Pedersen & Nielsen

NY FOCUS 5-DØRS FRA KR. 191.585*
ELLER STATIONCAR FRA KR. 234.670**

Den nye Ford Focus er nu landet - både i hatchback og stationcar. Den fjerde generation af Ford Focus er helt ny og byder på både ny teknologi, nyt design og mere plads. Udvendigt har bilen et karakteristisk, moderne design og indvendigt er der blevet mere plads, og du vil opleve materialer af høj kvalitet. Den nye Ford Focus kommer med yderst avancerede tilslutningsteknologier og en række ekstraordinære teknologier til at assistere føreren.

Lige nu kan du privatlease den nye Ford Focus
fra kun kr. 2.295.***

Ford Focus Trend Edition 100HK 1.0 EcoBoost 5D

  • Månedlig ydelse: 2.295 kr.
  • Udbetaling: 14.995 kr.
  • Leasingperiode: 36 mdr.
  • Årlig kørsel: 10.000 km
  • Samlet betaling i perioden: 97.615 kr

Læs mere om Ford Focus privatleasing her.

Læs mere om den nye Ford Focus her

Se ny Ford Focus prisliste her


*Energimærke: A+ - B. Brændstoføkonomi 16,9-28,6 km/l, CO2-udledning 93-133 g/km. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 3.980. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr. 

**Energimærke: A+ - B. Brændstoføkonomi 16,9-27 km/l, CO2-udledning 97-134 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 3.980. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer.
***Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet gælder lagerbiler og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet.

Kontakt din nærmeste Ford-afdeling for et uforpligtende tilbud eller for et booke en prøvekørsel

Loading...