Den komplette elbilsløsning fra Renault

Hvis du ikke har en opladningsmulighed er en elbil en meget begrænset løsning. Derfor har Renault i samarbejde med deres ladepartnere NewMotion (en del af Shell Group) skabt en komplet og fuld elbilslønsing. Du kan nu lade din Renault elbil med en Renault Z.E.-Ready Smart ladebokspakke og et Reanult Z.E. ladekort, som giver dig adgang til over 125.000 ladestandere i Europa.

Besøg din lokale Pedersen & Nielsen Renault bilforhandler i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Grenaa.

Har du spørgsmål til Renault ladebokspakke?

Ladebokspakke


Gør det nemmere for dig selv

Ladebokspakken indeholder en Z.E.-Ready Smart ladeboks med en effekt på 3,7 kW-22 kW. En 1-faset eller 3-faset Z.E.-Ready standardinstallation er inklusiv. Herudover får du 36 måneders support og abonnement samt 3 års garanti.

Abonnementet indeholder:

  • Opladningsboks hjemme
  • Z.E. Ready standardinstallation
  • Kundeservice og support
  • Adgang til et af de største opladningsnet i Europa
  • App der gør det muligt at finde offentlige ladestandere
  • Håndtering og fuld indsigt i opladningsdata
  • Internet opkobling via GPRS

Vejledende salgspris: 17.490 kr.

Kampagne rabat: -7.500 kr.

Kampagnepris inkl. moms: 9.990 kr.* 

Kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen Renault-afdeling for at høre mere.


Oplev fordelene

Oplad der hjemme

Du får alt du behøver for at lade der hjemme. Med Renault Z.E.-Ready Smart ladeboks hjemme får du en effekt på op til 22 kW. Det betyder, at du lader op otte gange hurtigere end med et almindeligt standardudtag. Smart ladeboksen passer til alle Renault elbiler.

Oplad ude

Du kan nu oplade din Renault elbil på et af de største ladenet i hele Europa, hvor du får med Z.E.-kortet adgange til over 2.500 ladestandere i Danmark og 125.000 ladestandere i hele Europa. Du har også adgang til ladestationer, som tilhører Bee Charging Solutions, Virta, Ionity, EV-Box, E-Flux, has.to.be - og alle opladninger afregnes på én faktura. Med app'en vil du kunne få et overblik over, hvor de nærmeste ladestandere befinder sig og planlægge din tur.

Alt er samlet på samme sted

Med NewMotion app'en har du adgang til data som vedrører din elbil samt opladning. Du får indsigt i brugerdata i realtid, f.eks. kWh-forbrug, omkostninger og CO2-besparelser.

Bliv kontaktet - vi ringer dig op

* Kampagneprisen gælder ved køb af den nye Renault ZOE i retail salgskanal.