Dacia Vinterkampagne - Spar 15% på tilbehør

Har du styr på dit udstyr og tilbehør til din Dacia? Vi har lige nu en Vinterkampagne, hvor du kan spare 15% på tilbehør og reservedele og 25% på batterier.

Besøg din lokale Pedersen & Nielsen Dacia bilforhandler i Aalborg, Frederikshavn, Randers og Grenaa.

Brug for hjælp?

Få 15% på tilbehør

Vi netop nu sænket priserne med 15% på nogle af vores mest populære tilbehørsprodukter til Dacia.

Få 25% på batterier

Du kan lige nu få 25% på nye batterier, så din bil er klar til fremtiden.

Vind et Renault Sport el-løbehjul

Deltag i vores konkurrence om et Renault Sport el-løbehjul, hvor Renault udlodder fem heldige vindere. Alt du skal gøre er at klikke på linket og svar på nogle få spørgsmål samt give dit bedste vintertips til bilen. Vi skal have dit svar senest d. 28. Februar 2020.

Bliv kontaktet - vi ringer dig op

Kontakt

Dacia Vinterkampagne og Vinteruger

Pedersen & Nielsen Dacia-værksteder indleder vores Dacia Vinterkampagne og Vinteruger med stærke tilbud. Du kan få 15% på alt Dacia tilbehør og reservedele samt 25% på batterier til din Dacia.

Når det bliver vinter bliver din Dacia, og andre bilmærker, sat på prøve med at starte og stoppe. Derfor har vi fokus på blandt andet bremser og batterier i vores Dacia Vinterkampagne.

Et batteri har normalt en levetid på omkring 5 år i gennemsnit, men afhænger i af mange forskellige faktorer om dit batteri tit bliver helt fladt. Det kan i sidste ende skade dit batteri.

Et ældre batteri som er fuldt opladet om sommeren, taber meget af sin kapacitet når kulden sætter ind. Så hold øje med dit batteri før vinteren, vi står altid klar med originale Dacia batterier.

Velkommen ind på dit Pedersen & Nielsen Dacia værksted. Vi hjælper dig med at få din bil gjort klar til vinteren.

* Dacia Vinter Kampagne gælder til og med 28/02/2020. Kampagne tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for pris,- afgiftsændringer og trykfejl.

Vores andre nyheder og kampagner

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.