Dacia vinterkampagne - Spar 20 % på tilbehør og reservedele

Det er tid til at klargøre din bil til den kolde sæson. Frem til 31. december holder Pedersen & Nielsen vinteruger på alle vores fire Dacia værksteder. For dig betyder det, at du i forbindelse med service kan spare 20 % på udvalgte dele og tilbehør - se listen nedenfor. 

Besøg din lokale Pedersen & Nielsen Dacia værksted i Aalborg, Frederikshavn, Randers, Risskov og Grenaa.

Lastholdere - 20 % Kan monteres med cykelholder, skiholder eller tagboks. Sælges parvis.

Batterier - 20 %

Hvis dit batteri viser tegn på lav spænding, så risikerer du omfattende forstyrrelser i bilens funktioner. Det er således vigtigt, at have et godt batteri, ikke mindst for dig der ikke har en varm garage eller som kun kører korte ture.

Din Renault forhandler har specialistviden og ved præcis hvilket batteri, der passer til netop din Renault.

Pære - 20 % Vær opmærksom på at få skiftet de pærer, der ikke virker mere. Det er en lille investering, som har stor betydning for trafiksikkerheden.
Cykelholdere til lastholdere - 20 %


Hurtig at montere på lastholdere, uden at den skal justeres. En enkel og
sikker måde at transportere cyklen på.

Cykelholder til trækkrog – Hang-On - 20 %

Til 2 cykler.

Tagboks RENAULT – 380 liter - 20 %

 

Få det hele med på turen! En praktisk og robust tagboks, der optimerer
bilens bagagevolumen. Flot og strømlinet. Matsort design. Findes i forskellige
størrelser. Kompatibel med alle lastholdere.

Bagagerumsmåtte EasyFlex - 20 %

Et ”must” for at beskytte dit bagagerum mod slid, snavs og fugt, når du transporterer alverdens ting og sager. Let at rulle ud og rulle sammen igen. Kan dække hele bagagerummet – helt frem til forsæderne. Når den ikke anvendes til beskyttelse, kan den i sammenrullet tilstand bruges som bagagerumsopdeler.

Bagagerumsmåtte - 20 %

 

Tekstilmåtter eller tektilmåtter - 20 %

Leveres i sæt med 4 måtter.

 

Mobilholder eller tabletholder - 20 % Mobilholder oplader trådløst. Tabletholder er nem at fastgøre på nakkestøtten, så passagererne på bagsædet kan se film og videoklip. Passer til alle tablets fra 7” til 10”.

* Dacia Vinter Kampagne gælder til og med 31/12/2022. Kampagne tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for pris,- afgiftsændringer og trykfejl.  Priserne er vejledende fra-priser og kan varierer fra model til model og fra forhandler til forhandler. Ekskl. montering. Forbehold for skrivefejl.