Kom med til Dacia Picnic

Vi kan nu endelig igen invitere vores Dacia ejere til Dacia Picnic og du og din familie er naturligvis inviteret – det afholdes søndag d. 3. september.

Vi glæder os meget til at møde 4.000 glade Dacia fans til Danmarks største og hyggeligste picnic, hvor vi i år også vil fejre Dacias 10 års fødselsdag. Dacia Picnic holdes igen i de fantastiske omgivelser på Egeskov Slot på Fyn. Så kom og vær med til at gøre dagen festlig, der venter med garanti en stor oplevelse!

Se nedenfor, hvordan du tilmelder dig – der er åbent for tilmelding allerede NU!

   
Sådan tilmelder du dig til Dacia Picnic

Tilmeld dig på mail til event@autohus.dk - OBS: Du skal bruge dit Dacia-registreringsnummer, når du tilmelder dig, samt noterer antal deltagere over 2 år og under 2 år*

Vil man til Dacia Picnic skal man selvfølgelig være ejer af en Dacia. Det går ikke at komme listende i en Porsche eller BMW. Så må man vende om. Men er man den heldige ejer af en Dacia skal man tilmelde sig hos den lokale Dacia forhandler. Fristen for tilmelding er den 15. maj. Men er kalenderen fri, så lad være med at vente til sidste øjeblik. Det er nemlig som altid først-til-mølle.

Din hund er naturligvis også velkommen, den skal blot være i snor og der skal ryddes op efter den. Vi kan derudover tilbyde en spændende aktivitet til dig og din hund, så husk evt. skiftetøj. Vi sørger naturligvis for at der er vand til hundene på Dacia picnic-området.

Vi ses til et brag af en fødselsdagsfest til Dacia Picnic 2023.