Dacia Duster fra 209.990 kr.

Den nye Dacia Duster er en moderne crossover med fantastiske off-road egenskaber - og så endda til en yderst skarp pris.

Køb Duster Essential TCe 90
fra kun 209.990 kr.

Dacia Duster er en fleksibel bil, der egner sig til mange forskellige behov, så uanset om du leder efter en off-roader til ujævne skovveje eller en familiebil, vil vi anbefale, at du tager et kig på Duster.

Læs mere om Duster nedenfor eller besøg din lokale Pedersen & Nielsen Dacia forhandler i Aalborg, Frederikshavn, RandersGrenaa, Aabenraa og Sønderborg.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Den nye Dacia Duster er en moderne crossover, der giver dig rigtig meget bil for pengene. Du får blandt andet:

  • Manuel aircondition
  • Fartpilot/begrænser 
  • Varme i forsæde
  • Parkeringssensor bag 
  • Radio m. DAB+/Bluetooth 

 

 

Vælg den bedste finansieringsform til din nye bil

Hos Pedersen & Nielsen har vi flere samarbejdspartnere grundet vores forskellige bilmærker, men derfor har vi også muligheden for at tilbyde dig en konkurrencedygtig rente på netop dit billån.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

*Dacia Duster Essential TCe 90, 6 gear manuel, energiklasse A, CO2 139-140 g/km (WLTP), 16,1 km/l (WLTP), halvårlig CO2 ejerafgift 640 kr.
Tilvalg af udstyr kan ændre CO2-forbruget. Dette kan påvirke afgiften og dermed slutprisen. Detailpriser er vejledende og inkl. leveringsomkostninger på 4.280 kr. Udstyr er baseret på 85 % afgift.
Forbrugstallene er beregnet efter WLTP-metoden for kombineret kørsel. Standard- og ekstraudstyr kan være anderleders på lagerbiler i forhold til ny bestilling.
CO2 ejerafgift er pr. halvår er baseret på WLTP.
Der tages forbehold for pris- & afgiftsændringer samt trykfejl. Billedet af bilen kan være vist med ekstraudstyr.
Gælder kun lagerbiler og i kampagneperioden 01.05.-30.06.2023, eller så længe lager haves.