Billede af Volvo XC90 Billede af Volvo XC90 Billede af Volvo XC90 Billede af Volvo XC90 Billede af Volvo XC90 Billede af Volvo XC90

Den nye Volvo XC90

Den nye Volvo XC90 er Volvos store, kraftfulde luksus-SUV, der både er elegant udformet og byder på raffineret styrke. Det moderne skandinaviske design er kombineret med intelligent teknologi, avanceret sikkerhed og en unik køreoplevelse. XC90 er Volvos bud på nutidens luksus-SUV, hvor du har plads til hele familien og kørekomforten er i top. Du kan købe den nye Volvo XC90 med en T6 Twin Engine og Volvo’s nye milde hybrid motor.

Luksus SUV

Volvos største SUV har en stærk udstråling med klassiske Volvo-elementer som stærke skuldre og en lodret kølergrill, og på trods af SUV’ens enorme størrelse, formår den stadig at se elegant ud. XC90 er udstyret med kvalitetsmaterialer, der sammen med den gode plads giver en følelse af luksus. Skulpturelle sæder sikrer, at der er god plads på alle sæderækker, og sæderne er designet i tråd med den nyeste, ergonomiske forskning.

 

Intelligent teknologi

Volvo XC90 er udstyret med intelligent teknologi, der gør din køretur lettere. Du kan nemt betjene din XC90 med det brugervenlige og store 9,3” centerdisplay, der har touchskærm og en tydelig grafik.

Den store SUV er samtidig udstyret med avanceret sikkerhedsteknologi som eksempelvis City Safety, der kan identificere andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr foran dig og om nødvendigt bremse automatisk for at undgå en kollision. Oncoming Mitigation by Braking kan registrere, hvis et andet køretøj kører imod dig og automatisk bremse for at reducere en eventuel kollision, mens Run-off road Mitigation registrerer, hvis du utilsigtet er ved at køre væk fra vejen.

 

Førerassistance-teknologier

Med den nye Volvo XC90 får du imponerende førerassistance-teknologier, der hjælper dig med at nyde en jævn og intuitiv kørsel og giver dig en unik køreoplevelse. Pilot Assist og Adaptive Cruise Control gør kørslen i krævende trafik meget lettere, da teknologierne automatisk hjælper dig med at holde en sikker afstand til bilen foran, samtidig med at de hjælper med at holde dig i midten af kørebanen. Systemerne er så intelligente, at de via kortdata fra bilens navigationssystem kan identificere bakkerne forude og tilpasse hastigheder. Teknologierne sikrer en god kontrol, høj komfort og maksimal bekvemmelighed.

 

Den nye Mild Hybrid motor

Den nye Volvo XC90 har en perfekt balance mellem ydeevne og effektivitet. Du kan nu vælge en Mild Hybrid motor, hvor den genvinder energi fra bremsning og understøtter forbrændingsmotoren, hvor det i sidste ende hjælper med at reduceret CO2-udlednignen.

Mild Hybrid motoren bidrager også til en mere behagelig køreoplevelse, hvor hybridmotoren kan genstarte øjeblikkeligt, og du kan nyde en mere kraftfuld acceleration fra stilstand. Du får en 4-cylinder motor med mild hybrid motor som yder 310 hk og kan tilvælge en 8-trins Geartronic automatgearkasse.

 

Volvo XC90 Recharge

Volvo XC90 fås nu i en Recharge udgave med plug-in hybrid. Bilen kan køre op til 49 km. på ren el, og kan lade fra 0-100% på kun tre timer.


Med en plug-in hybrid fra Volvo får en du Volvo med både en benzinmotor og en elmotor. Du eksempelvis køre på ren i el i byen, men når du skal du på de længere køreture, kan du køre med benzinmotoren i sammenspil med elmotoren, for at give dig den bedste køreoplevelse. Plug-in hybrid er især god, hvis du har mindre end 49 km. på arbejde eller blot kører bykørsel som er under 49 km. Du kan f.eks. køre til arbejde på ren el, lade bilen op mens du arbejder, og køre hjem igen på ren el – du behøver derved ikke at tænde for benzinmotoren, og har sparet en del benzin og CO2.


Hvis du vil vide mere om Volvo XC90 Recharge kan du kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her. Du har også mulighed for at se prislisten i toppen af siden.

 

Privatleasing

Du kan privatlease din helt nye Volvo med en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Læs mere om Volvo XC90 privatleasing her.

 

Udstyrsvarianter

Volvo XC90 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af Volvo XC90

Bag rattet i den nye XC90 fornemmer man med det samme, at Volvo har store ambitioner. Kvalitetsfornemmelsen er løftet markant, og designet er gjort skandinavisk på en måde, der givetvis vil glæde mange danskere.
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)


XC90 er usædvanligt lækker, og den giver en overflod af luksus i kabinen.
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Volvo

Se vores videogennemgang af Volvo V60, som også passer til de andre modeller, hvor vi blandt andet kigger på infotainmentsystem, instrumentering, de forskellige sikkerhedsfunktioner heriblandt BLIS, fartpilot, fartbegrænser samt adaptiv fartpilot.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet