Volvo XC40 Recharge

Den nye Volvo XC40 Recharge er Volvos første 100 % elektriske SUV i samme kompakte og udtryksfulde design, smarte teknologier og lækre interiør-detaljer som den benzindrevne XC40. Med den nye XC40 Recharge får du Volvos nyeste sikkerhedsteknologi med flere avancerede funktioner.

Kompakt familie-SUV

Den nye Volvo XC40 er en kompakt familie-SUV, som er kendetegnet ved en stor frihøjde, store hjul og ægte SUV-proportioner, der giver en stærk fremtoning. En høj siddeposition samt adrætte køreegenskaber giver dig fuld kontrol over bilen, og den øgede frihøjde sikrer, at du har et fremragende udsyn over vejen forude.

Der er god plads i bagagerummet, og den høje volumen giver dig god mulighed for at medbringe alt fra indkøbsposer til golfbag, kufferter eller barnevogn.

Google Infotainment System

Som en af de første biler i verden kommer Volvo XC40 Recharge med et af de bedste infotainment-systemer på markedet, udviklet i fællesskab med Google og baseret på Android-styresystemet. Det giver dig adgang til integrerede Google-apps og -tjenester - såsom Google Maps, Google Assistant og Google Play Butik. Den fuldelektriske XC40 Recharge er den første Volvo-model, der bliver leveret med systemet.

 

Lang rækkevidde

Den fuldelektriske Volvo XC40 Recharge lanceres med mange af de funktioner, som danske elbilkunder efterspørger i dag. Batteriet i XC40 Recharge er 82 kWh med en estimeret rækkevidde på op til 571 kilometer (WLTP). XC40 Recharge leveres med mulighed for AC-opladning op til 11 kW og DC-opladning op til 200 kWh som standard. Med en hurtigoplader kan batteriet oplades fra 10 til 80 % kapacitet på cirka 28 minutter.* Twin-motor giver en samlet effekt på 408 hestekræfter og en acceleration fra 0 - 100 på 4,9 sekunder**

Udover Twin-motor, kan du også få XC40 Recharge med Extended Range-motor. Den leverer en effekt på 252 hestekræfter fra et 82 kWh batteri med en anslået rækkevidde på omkring 571 km på en enkelt opladning (WLTP).** Batteriet kan oplades fra 10 til 80 % på ca. 28 minutter med en 200 kW DC lader.*

*Lynopladning på op til 200 kWh ved brug af jævnstrøm under optimale opladningsforhold. Opladningstiderne afhænger af faktorer som lufttemperatur, aktuel batteritemperatur, opladningsudstyr, batteritilstand og biltilstand.** Rækkevidden er målt i henhold til WLTP- og EPA-kørselscyklusserne, og den faktiske rækkevidde kan variere. Tallene er baseret på det foreløbige mål. Der er endnu ikke opnået endelig certificering.

Den bedste sikkerhed i branchen

Hos Volvo Cars prioriteres sikkerhed højt, og det afspejler sig også i Volvo XC40 Recharge. Volvos City Safety-funktion kan både identificere andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr forude, og advarer dig, hvis der er fare for en kollision. Reagerer du ikke i tide, kan systemet automatisk aktivere bremserne for at hjælpe med at undgå eller mildne en kollision.

Derudover kan fremhæves Run-off road Mitigation, der registrerer, om du er ved at køre af vejen, Oncoming Lane Mitigantion, der hjælper dig med at undgå kollisioner med modkørende samt ekstraudstyret IntelliSafe med Pilot Assist og Adaptive Cruise Control, der hjælper dig med at holde en bestemt afstand til køretøet foran.

Volvos vision er at være det mest sikre bilmærke i branchen.

 

Volvo XC40 Recharge giver dig en smart kabine og eksklusivt interiør

Volvo XC40 Recharge er fyldt med smart teknologi heriblandt Googles Android-styresystem, som giver dig adgang til klassens bedste navigation i form af Google Maps med Google Assistant. Med indbygget ruteplanlægning kan du blive advaret om, hvornår du skal oplade bilen, før du løber tør for strøm. Den anbefaler også, hvornår og hvor du skal oplade, hvilket hjælper dig med at nyde en mere afslappet rejse.

Med Google Assistant kan du tale med din bil når du skal skrue op og ned for varmen i kabinen, styre radioen eller ringe en person op.

Derudover er der brugt eksklusiv bæredygtige materialer i kabinen, som hjælper med at reducere miljøpåvirkningen. Eksempelvis er gulvbeklædningen i kabinen fremstillet af ren genbrugsplast.

Du får masser af smarte opbevaringsrum både indvendig og udvendig. Indvendigt finder du smarte opbevaringsløsninger til vandflasker, træningstasker, telefoner, bærbare computere, fastfood og meget mere samt udvendig er der et frontrum til dine opladningskabler.

Til sidst får du også Volvo on Call med til bilen, hvor du eksempelvis kan forvarme eller forkøle bilen inden du skal bruge den.

 

Højt udstyrsniveau i Volvo XC40 Recharge

Den nye Volvo XC40 Recharge kommer i forskellige udstyrsvarianter. Udstyrsvarianterne er spækket med godt udstyr inklusiv Volvos kendte sikkerhedsudstyr og meget mere. 

Se den fulde udstyrsliste og ekstraudstyr her.

 

Har du brug for hjælp eller er du interesseret i den nye Volvo XC40 Recharge? Så kontakt endelig din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her eller udfyld formularen nedenunder.

Anmeldelse af Volvo XC40 Recharge

"Det tager to minutter at føle sig hjemme i den velskabte, enkle og rolige kabine med nem betjening."

Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

"Som elbil er Volvo XC40 blevet en fin bil, der faktisk overstråler de tidligere udgaver med brændstofmotorer."

FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet