Billede af Volvo V40 Billede af Volvo V40 Billede af Volvo V40 Billede af Volvo V40 Billede af Volvo V40 Billede af Volvo V40

Volvo V40

Volvo V40 er Volvos kompakte hatchback, der egner sig perfekt som både bybil, pendlerbil eller lille familiebil. Designmæssigt udmærker Volvo V40 sig med et stilrent skandinavisk look, og i kabinen vil du opleve et indbydende interiør med komfort, naturlige materialer, lys og rummelighed. Med den alsidige kabine og smart teknologi er V40 klar til at tage dig med på tur.

 

Skandinavisk stil

Den skandinaviske stil med stilrene og moderne linjer er dominerende, men Volvo V40 har samtidig en sportslige karakter. LED-forlygterne i signaturdesign, det skulpturelle bagparti med karakteristiske lygter samt bagklappen med det sorte glaspanel er med til at gøre indtryk. Interiøret er ligeledes indbydende med en kabine fuld af lys, materialer af høj kvalitet samt masser af rummelighed.

 


Sikkerhed, teknologi og mobilitet

Sikkerhed er kernen for alle Volvo-modeller, og derfor får du med Volvo V40 en bil med avancerede sikkerhedsfunktioner. En af de væsentlige funktioner er City Safety, som ved hastigheder på op til 50 km/t bremser automatisk, hvis du er ved at køre ind i et køretøj eller lignende, samt Pedestrian Protection System, som er en fodgængerairbag. V40 fås også med Adaptiv fartpilot med køassistent, der sørger for at bilen holder en bestemt hastighed og afstand fra bilen foran.

 

Med Volvo V40 kan du være i fuld kontrol og have forbindelse til omverden, da centerdisplayet giver dig kontrol over funktioner som klima, lyd, telefon, eventuel navigation og andre systemer ombord. Det populære ekstraudstyr Volvo On Call kan tilkøbes og giver dig adgang til en app, der altid har forbindelse til din Volvo, og som eksempelvis kan fjernstyre køling eller opvarmning af kabinen.

 

Ergonomisk og komfortabel

Volvo V40 er udstyret med ergonomisk udformede sædehynder, der støtter og omgiver dig. Interiøret har et moderne og smukt look, men er samtidig praktisk, idet du finder flere rum til opbevaring af dine ting. Volvo V40 er udstyret med CleanZone-teknologi, der bidrager til et sundt indeklima ved hjælp af et multifilter med aktivt kul, som hjælper med at minimere støv, pollen og andre partikler samt lugte. Du er dermed sikret en frisk luft inde i bilen.

 

Privatleasing

Du kan privatlease din helt nye Volvo med en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Læs mere om Volvo V40 privatleasing her.

 

Udstyrsvarianter

Volvo V40 findes i udstyrsvarianten Momentum, og derudover findes Volvo V40 også som offroad-model – Volvo V40 Cross Country. Se denne model her.


Momentum er standardvarianten, hvor du blandt andet får

 • City Safety
 • EBA bremseassistent
 • El-justerbare sidespejle med varme
 • Fartpilot
 • High Performance lydanlæg m. 5” farveskærm,CD-afspiller, 8 højtalere og Bluetooth
 • Home Safe belysning
 • Klimaanlæg
 • Lædergearknop med silk metal decor
 • Regnsensor
 • Paneler i Black Grid aluminium
 • LED-forlygter i Thors Hammer design
 • WHIPS i forstolene (piskesmældsforebyggende).

 

Anmeldelser af Volvo V40

Overordnet set er motor og gearkasse utrolig godt afstemt i V40 og hverdagskørslen er komfortabel, svingene sjove og trygheden total i den sikkerhedsspækkede Volvo, hvor en særdeles velfungerende adaptiv fartpilot og lane departure warning-systemet bare virker, som det skal og giver tryg pendlerkørsel.

- Biltest, Bilsektionen (Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Volvo

Se vores videogennemgang af Volvo V60, som også passer til de andre modeller, hvor vi blandt andet kigger på infotainmentsystem, instrumentering, de forskellige sikkerhedsfunktioner heriblandt BLIS, fartpilot, fartbegrænser samt adaptiv fartpilot.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.