Billede af Volvo V40 Cross Country Billede af Volvo V40 Cross Country Billede af Volvo V40 Cross Country Billede af Volvo V40 Cross Country Billede af Volvo V40 Cross Country Billede af Volvo V40 Cross Country

Volvo V40 Cross Country

Volvo V40 Cross Country byder på mange af de samme fremragende egenskaber som Volvo V40, men Cross Country-modellen har offroad-egenskaber og ekstra frihøjde, hvilket giver en mere komfortabel kørsel samt en lidt højere siddeposition. Volvo V40 Cross Country har et mere råt look end V40, og den passer perfekt til den aktive livsstil.

 

Hatchback med offroad-egenskaber

Volvo V40 Cross Country er en kompakt hatchback, der byder på et robust design, større højde og offorad-egenskaber. En højere siddeposition og en kompetent undervogn sikrer, at du har alt under kontrol og kan nyde køreturen, uanset om du kører i byens gader eller bevæger dig ud på mere udfordrende, snoede veje. Bilens adræthed tilfører din kørsel lidt sjov, og det er samtidig en bil, hvis udseende skiller sig ud fra mængden. De store hjul fremhæver bilens kapacitet og udseende, og den unikke sorte kølergrill samt sort karrosseristyling forstærker bilens sportslige Cross Country-karakter.

 

Sikkerhed, teknologi og mobilitet

Vælger du en Volvo V40 Cross Country, får du en bil med sikkerheden i top. Eksempelvis kan fremhæves funktionen City Safety, der ved hastigheder på op til 50 km/t bremser automatisk, hvis du er ved at køre ind i et køretøj, samt Pedestrian Protection System, som er en fodgængerairbag. V40 Cross Country fås også med Adaptiv fartpilot med køassistent, der sørger for at bilen holder en bestemt hastighed og afstand fra bilen foran.

Med Volvo V40 Cross Country har du let adgang til alle funktioner og omverden, da centerdisplayet giver dig kontrol over funktioner som klima, lyd, telefon, eventuel navigation og andre systemer ombord. Det populære ekstraudstyr Volvo On Call kan tilkøbes og giver dig adgang til en app, der altid har forbindelse til din Volvo, og som eksempelvis kan fjernstyre køling eller opvarmning af kabinen.

 

Luksuriøs kabine

I Volvo V40 Cross Country vil du opleve en luksuriøs kabine med materiale af høj kvalitet. Du vil hurtigt nyde det unikke skandinaviske interiør med en fremragende blanding af komfort, stil og håndværk. Sæderne er ergonomisk udformede, så de støtter og omgiver dig, men ønsker du yderligere komfort kan du vælge lædersæder, der giver dig legendarisk Volvo-komfort samtidig med, de holder dig godt fast i de hurtige kurver. I kabinen finder du desuden mange praktiske opbevaringsmuligheder, der gør det lettere at holde orden i bilen.

Volvo V40 Cross Country er udstyret med CleanZone-teknologi, der bidrager til et sundt indeklima ved hjælp af et multifilter med aktivt kul, som hjælper med at minimere støv, pollen og andre partikler samt lugte. Du er dermed sikret en frisk luft inde i bilen.

 

Privatleasing

Du kan privatlease din helt nye Volvo med en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Læs mere om Volvo V40 Cross Country privatleasing her.

 

Udstyrsvarianter

Volvo V40 Cross Country findes i én udstyrsvariant. Derudover findes den almindelig Volvo V40 hatchback – se denne model her.

Cross Country-varianten af Volvo V40 byder blandt andet på

 • City Safety
 • WHIPS (piskesmældsforebyggende)
 • EBA bremseassistent
 • El-justerbare sidespejle med varme
 • Fartpilot
 • High Performance lydanlæg m. 5” farveskærm
 • CD-afspiller
 • 8 højtalere og Bluetooth
 • Home Safe belysning
 • Klimaanlæg, lædergearknop med silk metal decor
 • Regnsensor
 • Paneler i Black Grid aluminium
 • LED-forlygter i Thors Hammer design

 

Anmeldelser af Volvo V40 Cross Country

Med få midler er det lykkedes Volvo at skabe en vellykket offroad-lignende variant af den allerede populære V40.
- Biltest, FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Volvo

Se vores videogennemgang af Volvo V60, som også passer til de andre modeller, hvor vi blandt andet kigger på infotainmentsystem, instrumentering, de forskellige sikkerhedsfunktioner heriblandt BLIS, fartpilot, fartbegrænser samt adaptiv fartpilot.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.