Billede af Volvo S90 Billede af Volvo S90 Billede af Volvo S90 Billede af Volvo S90 Billede af Volvo S90 Billede af Volvo S90

Volvo S90

Volvo S90 er en topklasse-sedan, der er designet med formålet om at skabe en bil, der redefinerer ideen om luksus. Med Volvo S90 får du derfor en bil, der kombinerer det bedste af skandinavisk design med avanceret teknologi, en førsteklasses kabine og maksimal komfort. S90 er en ny form for luksus, der harmonerer perfekt med de gode køreegenskaber, der giver dig en luksus køreoplevelse.

Intuitiv og komfortabel

Du vil hurtigt opdage, at det er nemt at betjene din Volvo S90. Interiøret er designet, så du har et rum, hvor du føler dig afslappet og har fuld kontrol. Instrumentpanelet og midterkonsollen med et 9,3” stort centerdisplay er vinklet mod dig og giver et perfekt overblik, så du hele tiden kan holde dit fokus på vejen, samtidig med at du kan være i forbindelse med omverden.

I Volvo S90 får du hurtigt en følelse af at køre på første klasse. Komfort og luksus går op i en højere enhed med imponerende teknologi og smukke materialer, der både ser fantastisk ud og fungerer perfekt. Forsæderne har en form, der supplerer menneskekroppen og giver god støtte samt mange justeringsmuligheder, og ryglænenes udformning giver ekstra benplads til passagererne på bagsædet.

 

Avanceret sikkerheds- og førerassistanceteknologi

Volvo S90 er udstyret med avancererede førerassistanceteknologier og de nyeste sikkerhedssystemer. Med førerassistancesystemet Pilot Assist og Adaptive Cruise Control kan du nyde kørsel i krævende trafik, da din Volvo automatisk hjælper dig med at holde en sikker afstand til bilen foran dig ved at tilpasse hastigheden. Ved at holde den indstillede afstand følger din bil køretøjet foran dig og kan også om nødvendigt bremse helt ned.

Volvos kendte City Safety-teknologi kan identificere andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr, advare dig samt om nødvendigt bremse automatisk for at hjælpe med at undgå en kollision eller reducere effekten.

 

Luksus køreoplevelse

I Volvo S90 får du en kombination af letvægts-, lavfriktions-motordesign og en avanceret boosting-teknologi, der giver en fremragende ydelse og en smidig, adræt køreoplevelse. Uanset hvilken drivline du vælger, kan du nyde en reaktionsvillig og kompromisløs effektivitet, der giver en køreoplevelse helt i top. Med Volvo S90 er du sikret en komfortabel køreoplevelse – også på landevejen, da bilen er let at manøvre gennem sving og kurver.

 

Volvo S90 Recharge

Volvo S90 fås nu i en Recharge udgave med plug-in hybrid. Bilen kan køre op til 59 km. på ren el, og kan lade fra 0-100% på kun tre timer.


Med en plug-in hybrid fra Volvo får en du Volvo med både en benzinmotor og en elmotor. Du eksempelvis køre på ren i el i byen, men når du skal du på de længere køreture, kan du køre med benzinmotoren i sammenspil med elmotoren, for at give dig den bedste køreoplevelse. Plug-in hybrid er især god, hvis du har mindre end 59 km. på arbejde eller blot kører bykørsel som er under 59 km. Du kan f.eks. køre til arbejde på ren el, lade bilen op mens du arbejder, og køre hjem igen på ren el – du behøver derved ikke at tænde for benzinmotoren, og har sparet en del benzin og CO2.


Hvis du vil vide mere om Volvo S90 Recharge kan du kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her. Du har også mulighed for at se prislisten i toppen af siden.

 

Privatleasing

Du kan privatlease din helt nye Volvo med en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Læs mere om Volvo S90 privatleasing her.

 

Udstyrsvarianter

Volvo S90 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

Anmeldelser af Volvo S90

Alt i alt har Volvo formået at fastholde de kendte svenske værdier i den nye S90, samtidig med at design, køreglæde og kvalitet er løftet til et niveau, der fint matcher det, vi kender fra de store tyske konkurrenter.
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)


Volvo rammer plet med den nye S90, der leverer alt, du vil have fra en Volvo: Højt sikkerhedsniveau, flot skandinavisk design og overraskende dynamiske køreegenskaber.”
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Volvo

Se vores videogennemgang af Volvo V60, som også passer til de andre modeller, hvor vi blandt andet kigger på infotainmentsystem, instrumentering, de forskellige sikkerhedsfunktioner heriblandt BLIS, fartpilot, fartbegrænser samt adaptiv fartpilot.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet