Volvo S90 Recharge

Volvo S90 er en topklasse-sedan, der er designet med formålet om at skabe en bil, der redefinerer ideen om luksus. Med Volvo S90 får du derfor en bil, der kombinerer det bedste af skandinavisk design med avanceret teknologi, en førsteklasses kabine og maksimal komfort. S90 er en ny form for luksus, der harmonerer perfekt med de gode køreegenskaber, der giver dig en luksus køreoplevelse.

Plug-in eller mild

Volvo S90 Recharge fås i plug-in hybrid, som kan køre op til 90 km. på ren el (WLTP)*, og kan lade fra 0-100% på kun tre timer. S90 fås også som mild hybrid, altså en elektrificeret bil, som kører delvist på strøm, men som ikke skal lades. En mild hybrid lader derimod imens du kører bl.a. når der bremses.

Med en plug-in hybrid fra Volvo får en du Volvo med både en benzinmotor og en elmotor. Du eksempelvis køre på ren i el i byen, men når du skal du på de længere køreture, kan du køre med benzinmotoren i sammenspil med elmotoren, for at give dig den bedste køreoplevelse. Plug-in hybrid er især god, hvis du har mindre end 90 km. på arbejde eller blot kører bykørsel som er under 90 km. Du kan f.eks. køre til arbejde på ren el, lade bilen op mens du arbejder, og køre hjem igen på ren el – du behøver derved ikke at tænde for benzinmotoren, og har sparet en del benzin og CO2.

Hvis du vil vide mere om Volvo S90 Recharge kan du kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her. Du har også mulighed for at se prislisten i toppen af siden.

 

Intuitiv og komfortabel

Du vil hurtigt opdage, at det er nemt at betjene din Volvo S90. Interiøret er designet, så du har et rum, hvor du føler dig afslappet og har fuld kontrol. Instrumentpanelet og midterkonsollen med et 12” stort centerdisplay er vinklet mod dig og giver et perfekt overblik, så du hele tiden kan holde dit fokus på vejen, samtidig med at du kan være i forbindelse med omverden.

I Volvo S90 får du hurtigt en følelse af at køre på første klasse. Komfort og luksus går op i en højere enhed med imponerende teknologi og smukke materialer, der både ser fantastisk ud og fungerer perfekt. Forsæderne har en form, der supplerer menneskekroppen og giver god støtte samt mange justeringsmuligheder, og ryglænenes udformning giver ekstra benplads til passagererne på bagsædet.

 

Avanceret sikkerheds- og førerassistanceteknologi

Volvo S90 er udstyret med avancererede førerassistanceteknologier og de nyeste sikkerhedssystemer. Med førerassistancesystemet Pilot Assist og Adaptive Cruise Control kan du nyde kørsel i krævende trafik, da din Volvo automatisk hjælper dig med at holde en sikker afstand til bilen foran dig ved at tilpasse hastigheden. Ved at holde den indstillede afstand følger din bil køretøjet foran dig og kan også om nødvendigt bremse helt ned.

Volvos kendte City Safety-teknologi kan identificere andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr, advare dig samt om nødvendigt bremse automatisk for at hjælpe med at undgå en kollision eller reducere effekten.

Også parkeringen er blevet gjort nemmere med Volvos 360° parkeringskamera, som giver dig det fulde overblik over dine omgivelser, når du parkerer. Samtidig hjælper bag- og sidersensorerne dig med at være opmærksom på omgivelserne.

 

Luksus køreoplevelse

I Volvo S90 får du en kombination af letvægts-, lavfriktions-motordesign og en avanceret boosting-teknologi, der giver en fremragende ydelse og en smidig, adræt køreoplevelse. Uanset hvilken drivline du vælger, kan du nyde en reaktionsvillig og kompromisløs effektivitet, der giver en køreoplevelse helt i top. Med Volvo S90 er du sikret en komfortabel køreoplevelse – også på landevejen, da bilen er let at manøvre gennem sving og kurver.

 

Udstyrsvarianter

Volvo S90 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

Videogennemgang af Volvo

Se vores videogennemgang af Volvo V60, som også passer til de andre modeller, hvor vi blandt andet kigger på infotainmentsystem, instrumentering, de forskellige sikkerhedsfunktioner heriblandt BLIS, fartpilot, fartbegrænser samt adaptiv fartpilot.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Tallene er baseret på WLTP-data opnået under specifikke testbetingelser. Den faktiske rækkevidde og det brændstofforbrug, der opnås under reelle forhold, varierer afhængigt af kørselsadfærden og andre eksterne faktorer.