Den nye Volvo S60

Volvo S60 er en sedan i verdensklasse. Volvo S60 er kraftfuld, æstetisk samt fantastiske køreegenskaber og god komfort.  Med Volvo S60 får du derfor en bil, der kombinerer det bedste af skandinavisk design med avanceret teknologi og komfort.

Volvo S60 Recharge

Volvo S60 fås nu i en Recharge udgave med plug-in hybrid. Bilen kan køre op til 88 km. på ren el, og kan lade fra 0-100% på kun fem timer.

Med en plug-in hybrid fra Volvo får en du Volvo med både en benzinmotor og en elmotor. Du eksempelvis køre på ren i el i byen, men når du skal du på de længere køreture, kan du køre med benzinmotoren i sammenspil med elmotoren, for at give dig den bedste køreoplevelse. Plug-in hybrid er især god, hvis du har mindre end 88 km. på arbejde eller blot kører bykørsel som er under 88 km. Du kan f.eks. køre til arbejde på ren el, lade bilen op mens du arbejder, og køre hjem igen på ren el – du behøver derved ikke at tænde for benzinmotoren, og har sparet en del benzin og CO2.

Hvis du vil vide mere om Volvo S60 Recharge kan du kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her. Du har også mulighed for at se prislisten i toppen af siden.

Komfort er i fokus

Oplev en kabine fuld af smukke detaljer og teknologi. Du har total fokus på kørslen men stadig nyder turen fuldt ud. Den nye Volvo S60 har komfort og luksus i fokus. Mærk køreglæden ved bilen.

Forsæderne er udformede, så de passer og følger den menneskelige krops kurver, og dermed giver fantastisk støtte, når du sætter dig ned i sædet. På bagsædet er der rigeligt med benplads og samme støtte i sæderne, så alle føler sig tilpas.

I den nye Volvo S60 får du hurtigt en følelse af at køre på første klasse.

Renere luft i kabinen er en af Volvos kæpheste. Derfor er S60 udstyret med en avancerede luftrenser, som giver top luftkvalitets og forhindrer op til 95 procent af de farlige PM 2.5-partikler i at komme ind i kabinen. Det giver både dig og dine passagerer med at få en bedre og sundere luftkvalitet, uanset forholdene udenfor.

 

Avanceret sikkerheds- og førerassistanceteknologi

Volvo S60 er udstyret med de nyeste og mest avancererede førerassistanceteknologier og sikkerhedssystemer. Med førerassistancesystemet Pilot Assist og Adaptive Cruise Control kan du nyde kørsel i krævende trafik, da din Volvo automatisk hjælper dig med at hæve og sænke hastigheden, baseret på de forankørende biler og, hvis det bliver nødvendigt, bremse helt ned til 0 km/t.

Volvos kendte City Safety-teknologi kan identificere andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr, advare dig samt om nødvendigt bremse automatisk for at hjælpe med at undgå en kollision eller reducere effekten.

 

Luksus køreoplevelse

Uanset hvor du er på vej hen, gør den kraftfulde benzinmotor køreoplevelsen til en sand fornøjelse. Motoren balancerer effektivitet i en kompakt og let motor. Samtidig kan du tilkøbe en 8-trins Geartronic automatgear med dobbeltkobling, så du ikke skal tænke over, eller mærke til, gearskifte.

Med Volvo S60 er du sikret en komfortabel køreoplevelse – også på landevejen, da bilen er let at manøvre gennem sving og kurver. 

 

Privatleasing

Du kan privatlease din helt nye Volvo med en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Læs mere om Volvo-privatleasing her.

 

Udstyrsvarianter

Volvo S60 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

Videogennemgang af Volvo

Se vores videogennemgang af Volvo V60, som også passer til de andre modeller, hvor vi blandt andet kigger på infotainmentsystem, instrumentering, de forskellige sikkerhedsfunktioner heriblandt BLIS, fartpilot, fartbegrænser samt adaptiv fartpilot.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet