Billede af Volvo C40 Recharge Billede af Volvo C40 Recharge Billede af Volvo C40 Recharge Billede af Volvo C40 Recharge Billede af Volvo C40 Recharge Billede af Volvo C40 Recharge Billede af Volvo C40 Recharge

Volvo C40 Recharge

Volvo C40 Recharge er Volvos første elektriske crossover med en slanket profil, sort tag, blanke designdetaljer og unikke hjul. C40 Recharge har en elektrisk rækkevidde på op til 420 km* og kan accelerer fra 0-100 km/t på 4,7 sekunder.

 

Rækkevidde og opladning af Volvo C40 Recharge

På en fuld opladning af batterierne i C40 Recharge kan du køre 441 km*. Den lange rækkevidde er ideel til både de korte og lange ture. Du har mulighed for at oplade på farten, hvor du kan lade fra 10 til 80 procent på omkring 33 minutter*. Når du er hjemme anbefaler vi at du får installeret en wallbox.

Med den integrerede Google Maps applikation kan du nemt finde frem til nærmeste ladestander på farten.

 

Sikkerhed i verdensklasse

I den elektriske C40 Recharge er bilen spækket med sikkerhedsteknologier, hvor du får Volvos kendte sikkerhedssystemer såsom: City Safety, der kan identificere andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr foran dig og om nødvendigt bremse automatisk for at undgå en kollision.

Oncoming Mitigation by Braking kan registrere, hvis et andet køretøj kører imod dig og automatisk bremse for at reducere en eventuel kollision, mens Run-off road Mitigation registrerer, hvis du utilsigtet er ved at køre væk fra vejen.

Pilot Assist og Adaptive Cruise Control gør kørslen i krævende trafik meget lettere, da teknologierne automatisk hjælper dig med at holde en sikker afstand til bilen foran, samtidig med at de hjælper med at holde dig i midten af kørebanen. Teknologierne sikrer en god kontrol, høj komfort og maksimal bekvemmelighed.

 

Android Automotive i C40

Som noget helt nyt har Volvo og Google lavet et samarbejde om infotainmentsystemet, så du nu får Android Automotive. Det betyder at du blandt andet kan nyde underholdning og holde kontakten med venner, familie og kolleger – bare ved at bruge din stemme. Derudover har du adgang til Google Play butikken, hvor du kan downloade apps og du har adgang til Google Maps.

Med Google Maps fuldt integreret i C40 Recharge og håndfri stemmestyring aktiveret af Google Assistant, giver trafikinfo i realtid og automatisk omdirigering dig mulighed for at nå din destination med mindre besvær. C40 Recharge er designet til at modtage automatiske opdateringer. Når opdateringer bliver tilgængelige, kan du nyde en bil, der bliver bedre hele tiden og altid er opdateret.

 

C40 Recharge Udstyrsvarianter

Volvo har reduceret kompleksiteten i produkt-udvalget. Volvo C40 Recharge kan købes med Pro pakken, som er det højeste udstyrsniveau.

Af udstyr kan nævnes at C40 Recharge leveres med varmepumpe, adaptiv cruise control, pilot assist, BLIS (blind spot information system), elektrisk førersæde, tågelys, pixel teknologi, induktiv oplader, panorama soltag, elektrisk passagersæde, opvarmet rat og sæder både foran og bagved, 360-graders parkeringskamera og premium lydanlæg fra Harman Kardon som standard.

Du kan finde flere information om Volvo C40 Recharge udstyrsvariant og priser her.

Få et uforpligtende tilbud eller bliv kontaktet