Ny Suzuki S-Cross Hybrid

Suzuki S-Cross Hybrid giver dig en crossover, hvor du får pladsen til hele familien og bagagen i et skarpt SUV design. Bliv imponeret af den nye S-Cross med masser af standardudstyr, et moderniseret udseende og meget mere sikkerhedsudstyr.

 

Suzuki S-Cross Hybrid – Den rummelige familie-crossover

Suzuki S-Cross giver dig en god siddehøjde, godt udsyn og god plads i både kabine og bagagerum. Bagagerummet rummer alt det du skal bruge i hverdagen eller på ferien, og der er masser af opbevaringsplads rundt omkring i kabinen. Oplev den rummelige crossover hos Pedersen & Nielsens Suzuki-afdelinger.

 

Hybrid er standard i Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross Hybrid er forsynet med Suzukis kraftfulde 48V hybridteknik, der arbejder sammen med en motoren kan køre 18,9 km/l efter WLTP-normen, hvilket er meget langt for en hybrid SUV, og reducerer din CO2-udledning.

Der er masser af fordele ved hybridbiler. Hybridbatteriet oplader ved opbremsning/motorpåløb, og kan samtidig booste motoren, når man have lidt mere power. S-Cross skiller sig også ud ved at kunne trække hele 1.500 kg på krogen.

 

Suzuki Display Audio

Med den nye Suzuki S-Cross bliver sløret også løftet for det helt nye multimediesystem Suzuki Display Audio, som indeholder ting som Hybrid-flow, Kørehistorik (km, km/l, rækkevidde mm) og Biloplysninger  så som dæktryk. Derudover indeholder Suzuki S-Cross en overflod af teknik og udstyr, som du kan læse mere om i prislisten øverst på siden.

 

Suzuki S-Cross Hybrid udstyrsvarianter

Suzuki S-Cross Hybrid findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af Suzuki S-Cross Hybrid

Den lille trecylindrede turbomotor gør det godt i S-Cross. Den trækker flot fra lave omdrejninger, og sammen med en god gearing er der hele tiden tilpas med kræfter til rådighed. Vi kørte i snit 21 km pr. liter, og det er virkelig et stort plus ved bilen.

Bagagerummet er med sine 430 liter virkelig stort, og det er endnu et plus ved bilen. Der er mange andre plusser i denne Exclusive-udgave, hvor udstyrsmængden virkelig imponerer.”
- FDM (Læs anmeldelsen her)


Vi oplever Suzuki S-Cross som en spændende og rummelig familiebil, den er kendt for fremragende japansk kvalitet. Den er blevet kraftigt moderniseret og visuelt har den meget mere pondus end forgængeren. Samtidig har man kunne fastholde prisen – ja, den dyreste version er endda blevet 5000 kroner billigere.
- Motorsiden (Læs anmeldelsen her)

 

Suzuki SX4 S-Cross er en af vores favoritter i klassen og den skal prøves. Køregenskaberne ligger til den komfortable side, men den føles ikke ubehagelig på snoede små landeveje. Motoren er den samme, som ligger i en Swift Sport. De 140hk gør det utrolig godt uden meget støj. Manuel gearkassen i S-Cross kører super godt i gearene med en meget let kobling.
- Biluniverset (Læs anmeldelsen her)

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet