Den Nye Renault Zoe

Den nye Renault Zoe er en 100 % eldrevet bil, der er fyldt med teknologi og funktioner, som gør din køretur let. Med det nye 52 kWh-batteri har den nye Renault Zoe en rækkevidde på op til 385 km i reel kørsel, uden at oplade batteriet. Renaults nye elbil har sit helt eget udtryk, hvor den nu kommer med fuld LED, helt nye farver, kølergitter med kromfinish og et elegant look.

Oplad Zoe overalt

Den nye Renault Zoe kan oplades overalt – både hjemme hos dig selv, på gaden, på kontoret, ved indkøbscenteret og på servicestationer ved motorvejen. Den nye Renault Zoes intelligente opladningsteknologi gør det muligt at oplade batteriet ved forskellige strømstyrker og derfor også hastigheder. Du kan oplade op til 150 km reel rækkevidde på 30 minutter, afhængig af typen af ladestation. Du behøver derfor ikke bekymre dig om opladningstid eller opladningsmuligheder.

 

Komfort og køreglæde

Med den nye Renault Zoe er du garanteret køreglæde med høj komfort. Elbilen er udstyret med automatgear som standard, hvor Zoes "E-Shifter" giver en lineær og jævn acceleration. Du vil også opleve, at den nye Zoe er imponerende lydløs, hvilket gør køreoplevelsen mere rolig og behagelig, så du og dine passagerer kan nyde en afslappet køretur.

 

9,3” touchskærm med EASY-LINK

Multimediesystemet Renault EASY-LINK 9,3” touchskærm giver dig mulighed for at planlægge dine kørsler, få adgang til den e-mails, lytte til din favoritmusik samt downloade apps. Den helt nye 10” Digitalt førerskærm viser et økometer, hastighed, batteriniveau, ladestandere i nærheden af dig og gør det således nemt at finde en ladestander. Den store touchskærm er placeret, så den er let tilgængelig og lige til at betjene.

Fra din smartphone kan du kontrollere rækkevidden på afstand via app’en MY Renault, programmere genopladningen samt forhåndsaktivere klimaanlægget.

 

Udstyrsvarianter

Renault Zoe findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af Renault Zoe

”Støjniveauet er dejlig lavt, og i det hele taget virker komforten til at være på et højt niveau.”
-FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet