Den nye Renault Megane Sport Tourer E-Tech Plug-in Hybrid

Den nye Renault Megane Sport Tourer kan nu fås i en E-Tech Plug-in Hybrid variant, så du nu får rækkevidden af en benzinmotor og effektiviteten fra to elmotorer. Nu kan du køre op til 65 km på ren el.

Den nye Megane giver dig et sporty ydre, en moderne og stilfuld kabine, den nyeste teknologi og plads til hele familien.

Rummelig stationcar

Den nye Megane Sport Tourer egner sig perfekt som familiebil. Stationcaren byder på en imponerende rummelighed og rekordlang lastlængde, så bilen kan tilpasses ethvert behov.

I bagagerummet finder du plads til 563 liter. Når bagsæderne og passagersædet er foldet sammen, giver det en rekordlang lastlængde på 2,7 meter.

 

Komfort for alle

Med Renault Megane Sport Tourer E-Tech PHEV får du komfort for alle pengene. Forsæderne er udformet med dobbelt densitetsskum og ekstra støtte i siderne der sørger for at du kan slappe helt af på din køretur. Dine passagerer vil ligeledes opleve imponerende komfort på bagsæderne med utrolig meget benplads.

 

Innovative teknologier

Den nye Renault MEGANE Sport Tourer er udstyret med de sidste nye teknologier fra Renault, der gør kørslen mere behagelig og enkel for dig. Du får også et plug-in hybridsystem med hele to elektriske motorer og en 1,6 liter benzinmotor, hvor du kan køre op til 65 km. på ren el. Det betyder at du kan tage de fleste småture og det meste bykørsel på ren el. Når du skal på længere ture har du stadig benzinmotoren.

Af teknologier får du blandt andet Renault Multi-sense som giver dig tre kørefunktioner: Pure, MySense og Sport. I Pure-funktionen kører du fuldt elektrisk med en hastighed på op til 135 km/t.

Derudover får du en 9,3” stor Easy link touchskærm hvor du kan se informationer omkring eksempelvis ladestationer i nærheden, navigation og radio. På den 10,2” store førerskærm kan du styre batteriniveauet og nemt tilgå Renaults køreassistenter og navigationsoplysninger.

Med MY Renault-appen kan du se bilens batteriniveau, programmere opladning og forvarme passagerrummet fra din smartphone.

 

Udstyrsvarianter

Renault Megane Sport Tourer E-Tech Plug-in hybrid findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelse af Renault Megane Sport Tourer E-Tech

"Det er en avanceret plugin-teknik, der er taget i anvendelse i Renault Megane, der desuden byder sig til med en dejlig komfortabel undervogn."

FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet