Renault Megane E-Tech Plug-in hybrid

Renault Megane E-Tech plug-in hybrid er både dynamisk og sensuel, og de afbalancerede proportioner samt sporty, elegante linjer opfordrer dig straks til at tage plads i bilen. Renault Megane er en bil for dig, der ønsker en moderne køreoplevelse med masser af komfort, og hvor intuitiv teknologi bidrager til en behagelig køretur. Uanset om du har brug for en mindre familiebil, en bybil eller pendlerbil, kan Megane imødekomme dine behov.

Elegant fransk design

Vælger du en Renault Megane, har du det bedste af to verdener. På de korte ture kan du køre på ren el, og skift til hybrid på de længere ture. Derudover får du en bil, der med garanti skiller sig ud fra mængden. Det dynamiske design byder blandt andet på stærke skuldre, smalle kurve, et imponerende kølergitter samt en karakteristisk LED-lyssignatur. Indvendigt bliver du mødt af en kabine med imponerende materialer, hvor både kvalitet og harmoni er nøgleord. Interiøret vil du opleve som fuldendt, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Selv den mindste detalje er der gjort lidt ekstra ud af.

 

Intuitiv teknologi

I den højteknologiske kabine finder du en stor midterkonsol med intuitiv teknologi. Afhængig af udstyrsniveauet kan du nyde godt af infotainmentsystemet, der byder på en bred skærm med store ikoner og klare menuer, så du let kan betjene systemets mange funktioner.

Der er mange muligheder for at optimere din køretur med ekstraudstyr. Eksempelvis adaptiv fartpilot, som kan justere din hastighed ved at bremse eller accelerere for at bevare den optimale sikkerhedsafstand til den forankørende bil, eller det aktive nødbremsesystem, der kan bremse op for undgå en kollision eller reducere effekten heraf.

De tre køreprogrammer Pure, My-Sense og Sport gør at du kan justerer kørestilen i din Megane E-Tech. Indstil den omgivende belysning, og juster bilens styretøj og speederrespons lige som du vil have det. Med Pure-funktionen kan du køre helt elektrisk med en hastighed på op til 135 km/t. Skift til My-Sense eller Sport-funktionen for at kombinere elektrisk og forbrænding, og få en mere dynamisk kørsel. I Sport-funktionen kan du nyde en endnu mere livlig oplevelse bag rattet. 

 

God komfort og opbevaringsmuligheder

I Renault Megane vil du opleve særdeles komfortable afrundede sæder, der giver god støtte med ekstra kraftigt skum, ligesom højde- og længdejusteringen bidrager til den gode komfort. Megane er en rummelig bil, hvor dine passagerer på bagsædet vil opleve god plads, så komforten er i top også på de længere køreture. I kabinen er der mange opbevaringsmuligheder, der er med til at holde din bil pæn og ryddelig, og bagagerummet kan rumme 308 liter.

 

Udstyrsvarianter

Renault Megane findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af Renault Megane

Med Megane E-Tech er de (Renault) stadig med fremme, fordi de har lavet en veludstyret plug-in-variant med mange solide værdier uden prisen stikker af.
- Bilbasen (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet