Billede af Renault Kadjar Billede af Renault Kadjar Billede af Renault Kadjar Billede af Renault Kadjar Billede af Renault Kadjar Billede af Renault Kadjar

Renault Kadjar

Den faceliftede Renault Kadjar er en ægte SUV med et selvsikkert design og offroader-look. Det moderne design kombineret med masser af rummelighed og komfort i særklasse skaber en rigtig familie-SUV, som er svær at komme udenom. Den nye Renault Kadjar har både et opdateret design, nye motorer samt materialer af højere kvalitet.

Kvalitet og komfort

Når du sætter dig ind i den faceliftede Kadjar, vil du opleve en iøjnefaldende kvalitet og finish. Kadjar er udstyret med en ny og forbedret midterkonsol i helt nyt design og byder blandt andet på en 7” touchskærm, der gør betjeningen af bilens mange funktioner nem og intuitiv. Samtidig har du de fleste knapper på rattet eller tæt på, så det altid er nemt at betjene funktionerne.

Sæderne er optimeret med en justerbar sædelængde, som giver en ekstra komfortabel oplevelse. Kadjar har desuden aircondition både foran og bagi og flere smarte opbevaringsmuligheder, der sikrer, at du kan holde orden på alle dine ting.

 

Fleksibel rummelighed

Den faceliftede Renault Kadjar egner sig perfekt som familiebil med dens imponerende rummelighed. Bagagerummet rummer 527 liter og er udstyret med en todelt bund, der kan placeres i flere niveauer, alt afhængig af dit behov. Det gør det nemt at skabe ekstra plads, og dermed kan du let få plads til udstyr som bagage, barnevogn, mountainbike og udstyr til weekendture.

 

Nyeste teknologi og sikkerhedssystemer

Den faceliftede Renault Kadjar fås med den seneste teknologi som blandt andet vognbaneassistent, advarsel om blinde vinkler, aktivt nødbremsesystem, skiltegenkendelse samt Renaults R-Link 2 infotainmentsystem, der kan betjene en masse smarte funktioner.

Som ekstraudstyr kan du blandt andet vælge Easy Park Assist, der overtage styringen og hjælper med at parkere, induktionsoplader til din smartphone eller afhængig af udstyrsvariant Bose-surround sound-system med 8 højtalere, der sikrer en lydoplevelse af højeste klasse.

 

Udstyrsvarianter

Renault Kadjar findes i to udstyrsvarianter: Zen og Intens. Se prisliste- og udstyrsliste i toppen af siden.

         

Anmeldelser af Renault Kadjar

Kadjar giver masser af udstyr for pengeneadjar giver masser af udstyr for pengene.
-FDM/Motor

 

Videogennemgang af den nye Renault KADJAR

Se vores videogennemgang af den nye Renault KADJAR, hvor vi blandt andet fortæller om nøglefri kort, infotainmentsystem og kørecomputer, navigation og Apple CarPlay, hvordan man tilslutter ens telefon til bilen med Bluetooth og brugen af fartpilot og fartbegrænser. 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet