Billede af Renault CLIO E-Tech Billede af Renault CLIO E-Tech Billede af Renault CLIO E-Tech Billede af Renault CLIO E-Tech Billede af Renault CLIO E-Tech Billede af Renault CLIO E-Tech Billede af Renault CLIO E-Tech Billede af Renault CLIO E-Tech

Den nye Renault CLIO E-TECH Hybrid

(Renault CLIO E-TECH Hybrid kommer først senere i 2020 - prislister og brochure opdateres løbende.) Den populære Renault CLIO kommer nu i en E-TECH Hybrid variant, så du nu får rækkevidden af en benzinmotor men effektiviteten fra en elmotor. Gennem mere end 10 års erfaring med hybrid og el-teknologi er Renault klar til at slå benene væk under dig med deres nye Clio, hvor den kommer med deres innovative automatiske gearkasse. I den nye CLIO E-TECH er køreglæde, komfort, rummelighed og smarte teknologier i fokus. 

 

Sportslig design som passer til fremtiden

Med den nye Renault CLIO er det kærlighed ved første blik. Udvendigt er der kommet skarpere linjer, og er blevet mere sporty. Det nye interiør har fået nyt design med flere personlige detaljer. Derudover er der kommet et helt nyt og smart cockpit lavet af højkvalitetsmaterialer. Derudover får du 140 hestekræfter i hybrid-varianten med Renaults innovative automatiske multi-mode gearkasse.

 

Perfekt til både de korte og lange køreture

Med hybridteknologien er bilen perfekt til både de korte og lange ture. Bilen starter altid ved brug af elmotoren, og du har derfra mulighed for at køre med el inde i byen, hvor du får oplevelsen af at have en lydløs bil. Når du skal på længere ture, så vil benzinmotoren tage over, men elmotoren vil sikrer at du kører længere på literen og mere effektivt.

  

Sikkerhed i den nye CLIO E-TECH

I den nye Clio hybrid er der ikke sparet på sikkerheden, og du får blandt andet aktivt nødbremsesystem, som automatisk holder øje med trafikken foran dig. Så hvis en person går ud foran bilen, vil bilen advare dig om fodgængeren, og kan automatisk foretage en nødopbremsning.

Derudover kommer bilen også med blandt andet vejbaneassistent, genkendelse af vejskilte og advarsel om blind vinkel.

 

Anmeldelser af den nye Renault CLIO

”indmaden i en af Europas mest solgte biler gennem mange år er helt ny. Og meget bedre”
-FDM/Motor (Læs anmeldelse her)

Videogennemgang af den nye Renault CLIO

Se vores videogennemgang af den nye Renault CLIO (Ikke E-TECH Hybrid variant men de fleste ting er ens som i videoen), hvor vi blandt andet fortæller om nøglefri kort, infotainmentsystem og kørecomputer, navigation og Apple CarPlay, hvordan man tilslutter ens telefon til bilen med Bluetooth og brugen af fartpilot og fartbegrænser. 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.