Den nye Renault Clio E-Tech Hybrid

Den populære Renault Clio kommer nu i en E-Tech Hybrid variant, så du nu får rækkevidden af en benzinmotor med effektiviteten fra en elmotor. Gennem mere end 10 års erfaring med hybrid og el-teknologi er Renault klar til at slå benene væk under dig med deres nye Clio Hybrid. I den nye Clio E-Tech er køreglæde, komfort, rummelighed og smarte teknologier i fokus og den kommer med Renaults innovative automatiske gearkasse. 

Sportslig design som passer til fremtiden

Med den nye Renault Clio er der kommet skarpere linjer og den er blevet mere sporty at se på. Det nye interiør har fået nyt design med flere personlige detaljer. Derudover er der kommet et helt nyt og smart cockpit lavet af højkvalitetsmaterialer. Med den nye Clio E-Tech Hybrid får du 140 hestekræfter med Renaults innovative automatiske multi-mode gearkasse.

 

Perfekt til både de korte og lange køreture

Med hybridteknologien er bilen perfekt til både de korte og lange ture. Bilen starter altid ved brug af elmotoren, og du har derfra mulighed for at køre med el inde i byen, hvor du får oplevelsen af at have en lydløs bil. Når du skal på længere ture, så vil benzinmotoren tage over, men elmotoren vil sikrer at du kører længere på literen og mere effektivt.

  

Sikkerhed i den nye Clio E-TECH

I den nye Clio hybrid er der ikke sparet på sikkerheden. Den nye Clio har fået de maksimale fem stjerner i EuroNCAP sikkerhedstest. Du får blandt andet aktivt nødbremsesystem, som automatisk holder øje med trafikken foran dig. Så hvis en person går ud foran bilen, vil bilen advare dig om fodgængeren, og kan automatisk foretage en nødopbremsning.

Derudover kommer bilen også med blandt andet vejbaneassistent, genkendelse af vejskilte og advarsel om blind vinkel.

 

Anmeldelser af den nye Renault Clio E-TECH Hybrid

”Den er fantastisk.”
-Pocket-Lint (Læs anmeldelse her)

”4 ud af 5 stjerner. ”
-The Telegraph (Læs anmeldelse her)

”4,5 ud af 5 stjerner. ”
-Auto Express (Læs anmeldelse her)

Videogennemgang af den nye Renault Clio

Se vores videogennemgang af den nye Renault Clio (Ikke E-TECH Hybrid variant men de fleste ting er ens som i videoen), hvor vi blandt andet fortæller om nøglefri kort, infotainmentsystem og kørecomputer, navigation og Apple CarPlay, hvordan man tilslutter ens telefon til bilen med Bluetooth og brugen af fartpilot og fartbegrænser. 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet