Den nye Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid

Renault indtager nu plug-in hybrid markedet med deres helt nye Renault Captur E-Tech plug-in hybrid-variant. Med Renault Captur E-Tech kan du nu køre op til 50 km på ren el, som er perfekt til bykørsel og de kortere ture til og fra arbejdet. Når du skal køre længere ture starter benzinmotoren, og elmotoren hjælper med at køre mere effektiv og længere på literen.

 

Over 10 års ekspertise med el og hybrid

Renault har over 10 års erfaring med el- og hybridbiler, hvor de drager erfaringer fra deres meget populære elbil, Renault Zoe, og deres Renault Formel 1 hold. Du kan være sikker på at den nye Renault Captur E-Tech plug-in hybrid har den nyeste hybridteknologi med Renaults innovative automatiske gearkasse, som passer perfekt i sammenhæng med elmotoren.

 

Op til 50 km på 100% el

Captur PHEV kører med et batteri på 9,8 kWh (400 V), der gør det muligt at køre op til 100 % på el i op til 50 km. Capturs store batterikapacitet kombineret med at energien fra bremserne oplader batteriet direkte, gør rækkevidden rigtig brugbar – og bilen kan faktisk køre 135 km/t kun på batteriet. 

Teknikken fungerer ved at den normale forbrændingsmotor er koblet sammen med to elmotorer, der hele tiden optimerer kørslen. Bilen starter på el hver gang, og der er masser af kraft på i alt 160 HK fra benzinmotoren kombineret med elmotorens styrke. Captur også udstyret med en Direct Drive Transmission – på dansk en gearkasse uden kobling – der gør kørslen endnu mere flydende og komfortabel. Og skal vi lige have CO2 udslippet med ligger det på blot 30-31 gram pr. km (WLTP 1), hvilket også omregnes til 71,4-76,9 km/l (WLTP).


Rummelig og komfortabel hybrid

Captur E-Tech har et stort og rummeligt bagagerum på op til 536 liter, hvor du har mulighed for at lægge bagsæderne ned, hvis du skal transportere lange og pladskrævende ting. Derudover får du også smart opbevaringsrum i kabinen, hvor der blandt andet er et lukket opbevaringsrum i instrumentbordet og opbevaringsrum i midten samt i siden.

Den nye Captur E-Tech giver dig en helt ny komfort, hvor du selvfølgelig har en høj indstigning og godt overblik over trafikken, men du har f.eks. heller ingen motorstøj, når bilen kører på ren el. På bagsædet er der god benplads til både de store og små, og samtidig er modellen pakket med udstyr.

 

Sportslig design som passer til fremtiden

Med den nye Captur får du masser af design for pengene, hvor designet på bilen er blevet mere sportslig end forgængeren. Den nye Renault Captur plug-in hybrid kommer med helt nye karakteristiske C-shape forlygter med 3D kørelys, en stor kølergrill, ny kofanger og helt nye skarpe linjer på bilen.

 

Kvaliteten er i fokus og mere moderne kabine

Renault Captur E-Tech plug-in hybrid kommer med meget mere teknik og udstyr end den normale Captur, hvor kabinen virker mere morderne og fremtidsagtig med eksempelvis den svævende midterkonsol, de store 7”/9,3" infotainment skærm og 10” digital førerskærm. Der er også tænkt over materialerne, hvor du blandt andet finder knapper med satin-finish, komfortable sæder og en meget støjsvag kabine.

 

Udstyrsvariant

Den nye Renault Captur E-Tech plug-in hybrid findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af den nye Renault Captur E-Tech

”Captur er en af de absolut billigste plugin-hybrider på markedet, og på ét punkt leverer den varen: rækkevidde på strøm."
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Nye og brugte Renault modeller på lager