Den nye Renault Austral

Austral er Renaults helt nye bud på en SUV i det store C- segment og efterfølgeren til Kadjar. Den har et atletisk design, integrerede Google-systemer og 5-stjernet sikkerhed for bare at nævne nogle få ting. 

Vil du prøvekøre eller få mere information om den nye Renault Austral? Så skriv dig op herunder, så kontakter vi dig.

   

Elektrisk assistance

Austral kan fås i en motorvariant, en mild hybrid, som har op til 158 hk og en imponerende udstyrspakke. Dette giver en stærk acceleration og en imponerende stabilitet samt en masse komfort.

Det unikke system 4Control advanced sikrer dig en optimal køreoplevelse, ved at føre dig sikkert igennem sving og kurver. Det giver blandt andet en vendediameter på bare 10,1 meter.

Derudover kommer Renault Austral med en ny generation af 9,3” head-up display, intelligent adaptiv fartpilot, aktiv køreassistance og meget mere.

 

Atletisk design

Renault Austral er en SUV med et atletisk design. Og hvad betyder det så? Først og fremmest har Austral disse mål:

  • Længde: 451 cm
  • Bredde: 183 cm
  • Højde: 164 cm
  • Akselafstand: 267 cm
  • Bagagerum: 500 l

Udvendigt har Austral harmoniske proportioner, en iøjnefaldende front og en karakteristisk lyssignatur. De stilfulde linjer er bakket op af et skinnende sort tag, mens sidebeskyttelser, i modsætning, fremhæver den robuste profil.

Indvendigt er designet centreret om førersædet, hvor de markante skærme i førerinstrumentet og openR link-multimediesystemet i midterpanelet skaber en højteknologisk kabine.

 

Top teknologi

Google spiller en helt central rolle i den højteknologiske kabine. Integreret i det 12" store openR link-multimediesystemet er et særligt bil-styresystem fra Google. Dette system giver dig mulighed for at bruge Google-services som navigationsappen Google Maps, Google Assistent - stemmebetjeningen som giver dig mulighed for at ændre temperatur, planlægge din rute eller vælge musik uden at røre en finger og endelig app-butikken Google Play, hvor du kan downloade dine yndlings apps.

Det cloud-tilsluttede system modtager automatiske opdateringer via FOTA-teknologi (Firmware Over-The-Air).

Harman Kardon leverer lydsystemet i den nye Renault Austral, hvor to tweeter-højttalere på instrumentbrættets sider, to bashøjttalere i fordørenes paneler, to surround og en front midterenhed, to tweeter- og to bashøjttaler i bagdørenes paneler og en subwoofer i bagagerummet giver den optimale lydoplevelse lige gyldigt om det er pop, punkrock eller podcast.

 

Masser af sikkerhed

Også i forhold til sikkerhed er Renault Austral helt i toppen. Med 32 sikkerhedssystemer såsom aktivt nødbremsesystem foran og bag bilen med fodgængersensorer, intelligente og automatiske lygter (Matrix LED vision) med mere. Derudover kan der nævnes 360° 3D-kamera; Automatiseret Park Assist; Blind Spot Warning og Lane Departure Warning, advarsel om tværgående trafik bagved og Matrix LED Vision smart belysning, samt passager safe exit.

 

 

Anmeldelse af Renault Austral

"En ny topmodel er på vej fra Renault, den mellemstore hybrid-SUV Austral."

FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet