Den nye Renault Arkana E-Tech Hybrid

Den nye Renault Arkana er en sportslig og rummelig SUV som kombinerer slanke linjer med en robust stil. Dens unikke design giver dig god frihøjde og et interiør blandt klassens bedste. Den nye Arkana kommer både i en benzin eller hybrid udgave.

 

Arkana E-Tech hybrid

E-Tech hybridteknologien i Arkana er inspireret af motorsporten og den perfekte kombination af ydeevne og effektivitet. Du kan starte med elkørsel i byen, hvor du kan køre op til 80% af dine køreture på el. Derudover hjælper E-Tech Hybrid med at reducere brændstofforbruget generelt med op til 40% sammenlignet med en tilsvarende benzinmotor.

Regenerativ bremsning oplader automatisk batteriet på din Arkana E-Tech hybrid under kørslen. Nyd en behagelig kørsel under alle forhold med en reaktionsdygtig og hurtig acceleration. Arkana E-Tech hybrid tilpasser sig for at leve op til alle dine kørselsbehov, så du får den bedste oplevelse.

 

Den nye Arkana giver dig et rummeligt og hightech interiør

Arkana byder dig velkommen i et ergonomisk og moderne interiør af høj kvalitet. Med brugervenlig konsolbetjening, rummelige passagerområde og stort bagagerum.

Med sit sporty look skiller den nye Arkana sig i den grad ud. I denne nye SUV-coupé får du både den robuste profil fra en SUV og de elegante coupé-linjer.

 

Arkana kommer med innovative teknologier

Den nye Renault Arkana er udstyret med de sidste nye teknologier fra Renault, der gør kørslen mere behagelig og enkel for dig. Du får sikkerhedssystemer i topklasse samt Renault Multi-Sense system.

Derudover giver den 9,3” store Easy link touchskærm dig informationer omkring bilen, radio, navigation. Derudover kan du nemt tilkøbe Android Auto og Apple CarPlay til bilen, hvis du hellere vil bruge dette. På den 10,2” store førerskærm kan du blandt andet styre Renaults køreassistenter og navigationsoplysninger.

 

Udstyrsvarianter

Renault Arkana findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af den nye Arkana E-Tech Hybrid

"Vores første møde med hybridudgaven af Arkana tegner et billede af en bil, der er ganske komfortabelt sat op."

FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)

 

Oplev den nye Renault Arkana eller Arkana E-Tech Hybrid

Oplev den nye Renault Arkana i benzin eller E-Tech hybrid-varianten hos din nærmeste Pedersen & Nielsen Renault afdeling i Frederikshavn, Aalborg, Randers eller Grenå.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Nye og brugte Renault modeller på lager