Billede af Mazda Mazda6 Stationcar Billede af Mazda Mazda6 Stationcar Billede af Mazda Mazda6 Stationcar Billede af Mazda Mazda6 Stationcar Billede af Mazda Mazda6 Stationcar Billede af Mazda Mazda6 Stationcar

Mazda6 Stationcar

Udforsk den nye og elegange Mazda6. Det luksuriøse, komfortable interiør samt køreegenskaberne er med til at gøre køreturen behagelig og nem.

 

Mazda6 med prisvindende designfilosofi

Designfilosofien bag Mazda6 er “Kodo - Soul of Motion”, hvor Mazda6 Stationcar har rene og smukke linjer, der udstråler fart og bevægelse. Det udvendige design stråler af luksus, hvor bilens linjer og kurver giver bilen stil og personlighed.

Takumi-Nuri, Mazdas kvalitetslakeringsteknologi, giver indtrykket af en håndmalet prototype: “Takumi” betyder håndværker. Denne teknologi sikrer den enestående dybde og glans i Mazdas speciallakeringer.

 

Mazda6 Stationcar giver dig køreglæde

Mazda6 er designet og bygget til at skabe køreglæde. Når du sætter dig ind i bilen, kan du med det samme se og føle det luksuriøse interiør, som hjælper med at give den perfekte kørekomfort for både føreren og passagerne.

 

Sikkerheden er blandt verdens bedste

Mazda6 Stationcar byder på et væld af smarte teknologier som både øger sikkerheden og køreglæden. Du får blandt andet Mazdas avancerede infotainment-system som lader dig kommunikere med omverdenen, høre radio og meget mere. Mazdas populære Head-Up Display, giver dig de vigtigste informationer om bilens navigation, bilens hastighed og andre sikkerhedsvarsler.

Af sikkerhedssystemer får du blandt andet avanceret undervognsteknologi der giveren mere stabil fornemmelse og komfortabel oplevelse af kørslen. Front Cross Traffic Alert-systemet advarer dig om køretøjer, der er i dine blinde vinkler. Crusing and Traffic Support holder en sikker afstand til køretøjet foran og hjælper dig også med at blive i din vognbane.

 

Mazda6 Stationcar udstyrsvarianter

Mazda6 Stationcar findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelse af Mazda6

Her har vi samlet forskellige Mazda6 test og anmeldelser fra forskellige medier:

Den netop faceliftede udgave af Mazda6 er et overflødighedshorn. Selv i basisudgaven er den spækket med udstyr, som normalt betragtes som ekstraudstyr og køreglæden er intakt.”
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)


" En uges langturstest afsløre hvor komplet en bil Mazda6 faktisk er. Den opdaterede udgave er let på tæerne, kører langt på literen og har så meget udstyr, at det næsten er pinligt for konkurrenterne.
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet