Kia XCeed Plug-in hybrid

Oplev nye Kia XCeed Plug-in hybrid - en SUV som kombinerer de praktiske egenskaber fra en SUV med et sporty udseende og nye hybrid køreegenskaber. 

Et sporty alternativ til den traditionelle SUV

Den nye XCeed Plugin Hybrid byder på et helt nyt design og en helt ny bil. Mens afstanden mellem akslerne den samme som ved de øvrige Ceed-modeller, overhænget foran og bag på KIA XCeed markant længere. 

Det kompakte karrosseri byder på et overraskende stort bagagaerum med en kapacitet på 426 L, som kan udvides til 1.378 L. Den elektriske bagklap gør det nemt og let at læsse dine ting i bilen. Bagklappen åbner sig automatisk, når du nærmer dig bilens bagende når du har nøglen ved dig.


Hybrid teknik med mulighed for ren eldrift

Den nye Kia XCeed Plug-in-hybrid er et overbevisende alternativ til konventionelle benzin- og dieselmodeller. Den nye drivlinje kombinerer en litium-polymer-batteripakke på 8,9 kW, en elmotor på 44,5 kW og en effektiv 4-cylindret ”Kappa”-GDI (benzinmotor med direkte indsprøjtning). Den samlede ydelse for drivlinjen er 141 hk og et drejningsmoment på 265 Nm, hvilket gør den i stand til at accelerere fra 0-100 på 11,0 sek.

Kraften overføres til vejen via en 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse (6DCT), hvor førerne selv kan skifte gear, hvis de ønsker en mere underholdende kørsel. I traditionelle hybridmodeller med eCVT omdannes en del af motorydelsen via elmotoren, hvilket resulterer i tab af ydelse i forbindelse med omdannelsen. Kias 6-trins DCT adskiller sig ved at give mulighed for, at den fulde ydelse fra både motoren og elmotoren kan overføres parallelt gennem gearkassen med mindst muligt energitab.
Den standardmæssige teknologi til regenererende opbremsning gør den nye plug-in-hybrid i stand til at genindvinde kinetisk energi og oplade batteripakken, mens bilen ruller eller bremses, hvilket øger drivlinjens samlede effektivitet endnu mere.
XCeed PHEV er i stand til at køre op til 48 kilometer på strøm (WLTP kombineret cyklus). Denne kapacitet gør det muligt for føreren at gennemføre mange af de daglige køreture på strøm alene eller et minimum af brændstof.

Udstyrsvarianter

Den nye Kia XCeed Plug-in Hybrid kommer i forskellige udstyrsvarianter. Du kan læse mere om udstyrsvarianterne ved at trykke på knappen herunder.

   

KIA 7 års garanti

Med KIA får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet