Kia Stinger

Den sporty Kia Stinger er en Gran Turismo helt ind i sjælen. Bilen er kendetegnet ved den lave motorhjelm og kabine samt dens muskuløse fremtoning. De rette proportioner og den rette balancer skaber et betagende design, der i kombination med dens fremragende præstationer kulminerer i en vaskeægte sportsbil. Med sine sportslige køreegenskaber er KIA Stinger bygget til at levere ren køreglæde.

Elegant sportsbil og minimalistisk interiør

Kia Stinger er en elegant og sporty bil, der udstråler selvtillid med dens lange kølerhjelm samt korte frontudhæng og lange udhæng bagpå. Den ikoniske frontgrill giver Stinger sin helt egen udstråling og sikrer desuden et ægte premium look. Indvendigt vil du opleve et minimalistisk og stilrent design med lædersæder i sort, diverse metal- og satin-chrom detaljer. Interiørdetaljerne giver en følelse af en high performance-bil, som hører til i premium-klassen. KIA Stinger fås i ni forskellige karosserifarver og tre forskellige interiørfarver.

 

Komfort og køreglæde

Kia Stinger er indrettet med fokus på køreglæde, og inde i bilen vil du opleve en følelse af at være omringet af luksus. Takket være en lang akselafstand byder Stinger på en rummelig kabine, hvor der er rigelig plads til både dig og op til fire passagerer. I Stinger er der lagt stor vægt på komfort, og derfor er bilen designet med fremragende sidestøtte i det elektrisk indstillelige sportsførersæde. Bagagerummet har en volumen på 406 liter, og har du brug for mere plads, kan 60:40-splitbagsædet fældes ned. Med Stingers elektriske bagklap er det nemt at læsse bagage og andet grej ind i bagagerummet.

Med Kia Stinger er du garanteret en fremragende respons, og den elektronisk regulerede undervogn sikrer maksimal komfort og sikkerhed. Takket være Drive Mode Select-funktionen kan bilen indstilles efter dine præferencer og kørselsforholdene.

 

Intelligente teknologier og sikkerhed

I den lettilgængelige midterkonsol finder du et infotainmentsystem med stor touch-skærm og nedenunder kan du betjene klima- og ventilationsanlægget. I synsfeltet får du de vigtigste informationer i Supervision-instrumentenheden. Derudover er Stinger udstyret med et head-up-display, som viser de vigtigste køreinformationer.

Stinger er udstyret med Kias nyeste sikkerhedsteknologier som for eksempel automatisk nødbremse, der hjælper med at undgå en potentiel kollision, intelligent fartpilot, der ved hjælp af en radarsensor tilpasser bilens hastighed til den forankørende bil, vognbaneassistent, der advarer, hvis du begynder at forlade vognbanen samt træthedsregistrering, der overvåger føreren og registrer, hvis du mister koncentrationen.

 

Udstyrsvarianter

Se Kia Stingers udstyrsvarianter ved at trykke på knappe herunder.

   

Kia 7 års garanti

Med KIA får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af Kia Stinger

Kias prestigeprojekt Stinger er vellykket på mange fronter. Der er en god intim stemning i kabinen, lækre materialer, et godt Harman Kardon lydanlæg og magelige og flotte lædersæder.”
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)

 

Kia har ikke bare lavet en bil i den lækre ende af firmabilsklassen – de har lavet en bil, der nemt kan konkurrere med de tyske modstandere, og det er altså en præstation i sig selv.”
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet