Den nye Kia Rio

Den nye Kia Rio er designet til at tiltrække opmærksomhed, og den er karakteriseret ved dens aerodynamiske linjer og elegante overflade. Rio er udstyret med en moderne, rummelig kabine, der har en ergonomisk indretning, teknologier med gode opkoblingsmuligheder samt ikke mindst væsentlige sikkerhedsfunktioner. Dynamiske præstationer og adrætte køreegenskaber kombineret med høj kørekomfort kendetegner minibilen fra KIA.

Ny Kia Rio er rummelig og ergonomisk

Kia Rio er en minibil, der egner sig perfekt til dagligdagen. Uanset om du har brug for en bybil eller pendlerbil, kommer Rios mange funktioner til sin ret. Kia Rio er udstyret med en af de mest rummelige kabiner i klassen, hvilket dine medpassagerer på bagsædet vil mærke takket være ekstra god benplads, skulderplads samt en flot loftshøjde både foran og bagi. Bagagerummet har en imponerende volumen på 325 liter, og et 60:40 splitbagsæde sørger for, at du kan skabe ekstra plads, når behovet er der.

 

Kia Rio giver dig høj kørekomfort

I den sportslige og førerorienterede kabine er du sikret høj komfort med bløde materialer, ergonomisk udformede sæder samt den førerorienterede midterkonsol, der gør det nemt at betjene Rios mange funktioner. På enhver køretur vil du glæde dig over dynamiske og adrætte køreegenskaber med øjeblikkelig respons, hvilket bidrager til en forhøjet kørekomfort. Bilens aerodynamiske linjer bidrager også til den komfortable køreoplevelse samt en forbedret brændstoføkonomi.

 

Sikkerheden i top i den nye Rio

Når du køber en Rio, er du garanteret et højt udstyrsniveau som standard – herunder også sikkerhedsudstyr. Blandt de vigtigste kan nævnes elektronisk stabilitetsprogram, Vehicle Stability Management, bakkestartassistent, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse samt vejbaneassistent.

KIA Rio fås desuden med førerassistancesystemer som automatisk fartpilot, hastighedsbegrænser, parkeringshjælp bag med bakkamera samt et topmoderne infotainmentsystem med mange opkoblingsmuligheder, eksempelvis i form af navigation, TomTom live advarsler om fartfælder, vejrudsigter og trafikmeldinger.

 

Kia Rio udstyrsvarianter

Den nye Kia Rio findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan læse mere om ved at trykke på knappen herunder.

   

KIA 7 års garanti

Med KIA får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af KIA Rio

Kia Rio er en rummelig bil i miniklassen med et højt sikkerhedsniveau.
- FDM/Motor: (Læs anmeldelsen her)


Kia har forfinet og gentegnet minien Rio. Væsentligste forbedring er mere spræl under motorhjelmen, der giver køreglæden et pift og aktivt sikkerhedsudstyr som standard.
- Hvilkenbil (Læs anmeldelsen her)


Den automatiske nødbremse med fodgængergenkendelse, den flotte garanti og den nye turbobenzinmotor samt designet hjælper koreaneren godt på vej”
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Kia Rio

Se vores videogennemgang af KIA Rio, hvor vi blandt andet kigger på motorrummet og bagagerummet, radio og kørecomputer, aircondition og hvordan du forbinder din telefon til bilen.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet